Dizajneri na ratnoj nozi: Novogodišnje izdanje Melanije Tramp izazvalo polemike (foto)


Od kako je počela predsednička kampanja Donalda Trampa, njegova supruga Melnija gotovo da nije napravila nijedan modni propust. Uvek elegantna i u trendu, Melanijino svako pojavljivanje u javnosti od strane modnih kritičara ocenjeno je čistom desetkom.

Poznavaocima modnih brendova, upalo je u oči da Melanija ima nekoliko omiljenih dizajnera. Najčešće smo je viđali u kreacijama naše Roksande Ilinčić, a neretko u modelima Ralf Lorena i modne kuće Guči.

Melanija u kreaciji Roksande Ilinčić

Pitanje koje sve zanima, jeste kome li će se carstvu prikloniti? Ko će biti omiljeni kreator prve dame kad uskoro i zvanično dobije funkciju.

Roksanda, Ralf Loren ili Guči: Ko će oblačiti Melaniju?

I dok mi zdušno navijamo za našu Roksandu, kreator modnog brenda za koji se prva dama odlučila da ponese u novogodišnjoj noći, čini se da je sam dao odgovor na to pitanje.

#MelaniaTrump Rocked a $2995 Dolce & Gabbana Minidress for New Year’s Eve

A photo posted by MovieShoovy® (@movieshoovy) on

Naime, Melanija se na proslavi u Palm Biču na Floridi pojavila u maloj crnoj haljini modne kuće Dolče i Gabana, a koja je, kako saznaju starni mediji, koštala 1.950 funti.

Ono što je svima upalo u oči i što je svima zasmetalo, jeste što se Stefano Gabana posredno sam proglasio pobednikom ovog nezvaničnog takmičenja. Dizajner je na svom Instagram profilu objavio fotku Melanije u njihovoj kreaciji, a u komentaru napisao:

– Melanija Tramp. Dolče i Gabana žena. Hvala. Napravljeno u Italiji.

Melania Trump #DGwoman ❤❤❤❤❤ thank you ?? #madeinitaly??

A photo posted by stefanogabbana (@stefanogabbana) on

Mnogi smatraju da je ovaj potez čuvenog kreatora bio neprimeren i neprofesionalan, pogotovo što su i ostale velike modne kuće još uvek u trci za zvaničnog stilistu prve dame.

 

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi