Lilly

Bez ovog najboljeg prijatelja ne pomišljajte na letovanje, deca će ga obožavati

Autor:

04.07.2024 11:00

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

VZK kolekcija za sunčanje biće vaš najbolji prijatelj tokom vrelih letnjih danaLeto je stiglo pre dve nedelje, a sa prvim danima lepršavog godišnjeg doba i visoke temperature. Debela hladovina omiljeno je mesto za predah, kao i peščane plaže s pogledom na Azurno more.

U želji da što pre uživamo u kupanju neretko zaboravimo veoma bitnu stavku – a to je zaštita kože i SPF faktor koji nas štiti od štetnih sunčevih zraka.

Lilly promo

 

Svake godine ista priča... Posle nekoliko sati, a sve češće i minuta, provedenih sa suncu, pogled u ogledalo osvesti nas kada ugledamo crvena ramena, leđa, grudi…

A sa crvenilom kože stižu i drugi problemi, nespavanje, zatezanje kože, ljuštenje na mestima gde smo izgoreli da se uvek iznova zapitamo - zbog čega smo ovo sebi dozvolili?

Ipak, postoji neko ko misli o vama! Lilly drogerije su od 2. do 14. jula snizile sve proizvode za sunčanje do neverovatnih 30%.

Svog najboljeg letnjeg prijatelja sada sebi možete priuštiti po sjajnim cenama. Ako u moru proizvoda sa sunčanje niste sigurni koji je najbolji, predstavljamo vam naša tri favorita.

VZK SPF 50 ultra light krema 50ml

Lily promo

 

Hidratantna krema za lice sa visokim zaštitnim faktorom. Izuzetno lagane nelepljive teksture koja se brzo upija i ne ostavlja masni trag na koži.

Nanesite kremu 20-30 minuta pre izlaganja suncu i ponavljajte nanošenje nekoliko puta u toku dana, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja radi održavanja potpune zaštite.

Cena ove kreme u narednih 10 dana je neverovatnih 1.189,99RSD.

Kada već dobijete bronzanu boju, možete koristiti i nešto niži faktor, a tu je mnogima omiljena VZK krema za sunčanje SPF 30 od 200 ml

Lilly promo

 

 

Ova krema ima posebnu formulaciju sa visokim faktorom zaštite od sunca, sadrži glicerin i ši buter koji neguju i hidriraju kožu.

Da bi bila vaša, ne morate izdvojiti ni 1.000 dinara jer je na popustu od 30% i narednih dana košta samo 909,99RSD.

Ono što brine svakog roditelja jeste da njihovi mališani ne pocrvene na suncu jer to sa sobom donosi i druge probleme, poput temperature, mučnine, malaksalosti, koje bi svako pokvarile letovanje.

Lilly je razmišljao i o našim najmlađima pa se tako u svim radnjama prvo rasproda VZK Mleko za sunčanje za decu SPF 50 od 200 ml

Lilly promo

 

Krema za telo sa visokim faktorom zaštite od sunca, specijalno formulisana za zaštitu nežne dečje kože. Sadrži glicerin i ši buter koji neguju kožu, dajući joj mekoću i sjaj.

Još je niste kupili? Ne čekajte! Do 14. jula košta samo 1.199,99RSD, a sigurno će vam trajati tokom čitavog leta.

Ako ste u žurbi i ne stižete da odete do Lilly prodavnice, kupovinu obavite na sajtu lilly.rs jer se sniženje odnosi i na online shop.

U akciji ne učestvuju proizvodi koji su na sniženju, rasprodaji, kao ni poklon-setovi.

Lilly promo

 

Ne zaboravite, sunce je naš prijatelj samo ako se koristi krema za sunčanje sa SPF. Uživanje pokraj bazena, mora ili u šetnji planinama biće pravo zadovoljstvo samo uz vašeg najboljeg prijatelja VZK kolekciju za sunčanje.

Komentari. (0)

Loading