Test ličnosti

Ono što prvo vidite na slici otkriva šta nosite duboko u sebi, promenićete odmah jednu stvar

Autor:

06.04.2024 11:23

Foto: Sensa.hr printscreen

Foto: Sensa.hr printscreen

Test ličnosti - koji je vaš alter ego?



Alter ego je rezultat procesa samoidentifikacije i eksperimentisanja. Svako to bira; usvaja kao sredstvo izražavanja ili način suočavanja sa određenim situacijama i izazovima.

Dok izražavate različite aspekte svoje ličnosti, kroz to se oslobađate ograničenja i istražujete različite mogućnosti za uloge koje su potencijalno odvojene od svakodnevnog, a ipak deo vašeg identiteta, a ovaj test ličnosti otkriće koji je vaš alter ego.

Pexels

 

Postoji nekoliko osnovnih tipova alter ega, a oni se podstiču ili svesnom odlukom (vid zaštite) ili zahvaljujući spoljnim faktorima, kao što su izlaganje mišljenju drugih i usled emocionalne reakcije (bes, strah, uzbuđenje).

U određenom uzrastu na njen izgled može uticati i svet fikcije, kroz koji se pojedinac identifikuje sa određenim likom ili ulogom i preslikava takve obrasce ponašanja u sopstvenu stvarnost.

Test ličnosti otkriće zanimljivosti o vama

Kod nekih pojedinaca alter ego se menja, kod drugih je stabilan, dosledan, služi kao dobro poznata podrška, ali mnogima je teško da ga otkriju jer zahteva duboko i iskreno posmatranje sopstvenih obrazaca ponašanja i opšteg ponašanja, karakteristike.

Ključ je da budete otvoreni za istraživanje i prihvatanje različitih aspekata vaše ličnosti bez ograničenja.

Ovaj test ličnosti vam daje uvid u neke karakteristike koje krase vaš alter ego.

Sensa.hr printscreen

 

Pažljivo proučite ilustraciju i izaberite koja od tri vizuelne tačke vam je najinteresantnija: devojka, visoko drvo i krošnja u njegovoj pozadini ili jezero.

Ako ste prvo ugledali devojku

Prema simbolici, vaš alter ego ima potrebu da se odvoji od emocionalnih opterećenja i stvarnosti.

Živi u svetu duhovnog promišljanja i teži potpuno nematerijalnim vrednostima, hrani se učenjem o ideologijama gradeći nove.

To je osoba koja veoma jasno, čak i racionalno, razume duhovni svet.

Pročitajte Test - Ono što prvo vidite na fotografiji mnogo govori o vama, saznajte šta

Ona ne podleže trčanju ka njemu, već otvara prozor sa pogledom na njega, kako bi udahnula ono što joj opipljivi, vidljivi, sirovi svet ne može pružiti.

Kao takav, veoma je kreativan i samodovoljan. Samoća je prijatelj, to je stanje koje mu omogućava da dodirne univerzum.

Ako ste prvo ugledali drvo

Vaš alter ego brine, hrani i neguje. Roditeljska uloga izbija iz vas.

Reč je o zaštitniku koji okuplja zajednicu i doprinosi sopstvenim iskustvom, a pre svega ljubavlju. Ponekad je skriveno, neizrečeno, ali je uvek prisutno.

Najviše od svega, vaš alter ego je izuzetno radoznao i teško će utoliti žeđ za novim znanjem. Ceni doslednost, upornost, rad na sebi i daje vam snagu da to uradite, u trenucima najveće krize.

On je vaša podrška, deo vas kome možete najviše verovati. Počnite da ga slušate.

Ako ste prvo ugledali jezero

Pojavljuje se samo na vaš poziv, kontrolisan, ali uvek spreman da se pojavi. To je vaše ogledalo. 

Odabir ovog detalja znači da dobro poznajete sebe i da se ne plašite da se suočite sa svojim manama kao i sa svojim vrlinama.

Prizivate ga samo kada vam nedostaje inspiracije ili niste sigurni u sebe. On je tu samo da vas podseti na sopstvenu vrednost.

Komentari. (0)

Loading