NIS

JUBILEJ PROGRAMA „ZAJEDNICI ZAJEDNO“

Autor:

29.02.2024 06:30

Foto: Promo

Foto: Promo

NIS već 15 godina ulaže u lokalne zajedniceKonstantne inovacije koje nam donosi vreme u kome živimo svakodnevno nas suočavaju sa različitim vrstama izazova, na koje odgovaramo najbolje što možemo. Međutim, ono što bi trebalo da ostane nepromenjeno je pružanje pomoći i podrška onima kojima je ona najpotrebnija. Na kraju dana upravo je to ono što nas čini ljudima i pomaže u kreiranju boljeg sutra za sve nas.

Promo

 

Značaj ulaganja u zajednicu prepoznao je NIS, kompanija kojoj je društvena odgovornost prioritet u poslovanju i jedan od strateških ciljeva, a koja već 15 godina realizuje različite projekte u okviru svog programa „Zajednici zajedno“ s ciljem da doprinese unapređenju kvaliteta života u opštinama i gradovima širom Srbije. NIS je nedavno obeležio jubilej, deceniju i po od osnivanja programa društvene odgovornosti „Zajednici zajedno“, što je ujedno bila prilika za podsećanje na sve projekte koji su realizovani u korist zajednice u tom periodu.

Tokom godina podrške partnerskim gradovima i opštinama realizovano je čak 1.136 projekata u koje je kompanija uložila više od 1,7 milijardi dinara. Mnogobrojni projekti usmereni su na unapređenja u različitim oblastima, kao što su nauka i obrazovanje, javno zdravlje i socijalna zaštita, zaštita životne sredine, kultura i sport, a svaki od njih imao je za cilj da doprinese lokalnoj zajednici, to jest ispunjenju potreba građana koji žive u njima.

Promo

 

Rezultati u proteklih 15 godina pokazuju da je u okviru NIS-ovog programa „Zajednici zajedno“ unapređen rad više od 180 obrazovnih ustanova, zatim više od četrdeset institucija kulture, opremljeno je 45 bolnica i domova zdravlja, donirano je 14 sanitetskih i patronažnih vozila, uređeno je ukupno 146 dečjih igrališta, parkova, sportskih terena i objekata.

Vodeći se sloganom „Budućnost na delu“, kompanija NIS će i u vremenu pred nama nastaviti da neguje ovu lepu tradiciju i realizuje različite projekte kako bi doprinela unapređenju kvaliteta života lokalnih zajednica, ali i društva u celini.

Komentari. (0)

Loading