Imlek

Kompanija Imlek tradicionalno uručila novogodišnju donaciju Prihvatilištu za decu Beograda

Autor:

28.12.2023 12:14

Foto: Promo

Foto: Promo

Kompanija Imlek tradicionalno uručila novogodišnju donaciju Prihvatilištu za decu Beograda



U duhu praznične čarolije, kompanija Imlek nastavlja svoju tradiciju podrške deci i zajednici donacijom Moja Kravica mlečnih paketića i organizovanjem novogodišnje predstave za mališane u Prihvatilištu za decu Beograda.

Ova inicijativa deo je dugogodišnje posvećenosti kompanije unapređenju kvaliteta života socijalno ugroženih kategorija, sa posebnim akcentom na najmlađe.

Promo

 

Društvena odgovornost jedan je od osnovnih postulata poslovanja kompanije Imlek, koja je samo poslednjih godina sprovela više desetina društveno odgovornih akcija, s namerom da poboljša uslove života u zajednici u okviru koje posluje.

Među ključnim aktivnostima kompanije su one koje za cilj imaju da najmlađima obezbede zdravije i srećnije odrastanje, i tim povodom kompanija je samo protekle godine donirala više od sto tona mleka ustanovama za decu bez roditeljskog staranja.

Promo

 

- Raduje nas što smo i ove godine u prilici da usrećimo mališane Prihvatilišta za decu Beograda i na taj način im obezbedimo praznike za pamćenje kakve svako dete zaslužuje. Verujemo da svaka donacija predstavlja ulaganje u budućnost i ponosni smo što kroz ovakve inicijative doprinosimo njihovom srećnijem i zdravijem odrastanju.

Kompanija Imlek, kao lider u mlekarskoj industriji, nastaviće da bude podrška zajednici u kojoj posluje - izjavio je Jovan Bugarčić, direktor marketinga kompanije Imlek.

Komentari. (0)

Loading