Bakina tajna

Srpska trpeza više nikada neće biti ista kada na sto iznesete ovaj specijalitet: Džem sa rakijom

Autor:

17.11.2023 16:22

Foto: Promo

Foto: Promo

Džem sa rakijom, proizvod brenda Bakina tajna, rađen je sa puno ljubaviSvako ko je ikada prošao kroz Srbiju upoznao se sa čarima srpskih specijaliteta koji nas svojim tradicionalno divnim ukusima podsećaju na dom i ljubav.

Brend „Bakina tajna” nam već dvadeset godina priča najlepšu priču brižnosti i posvećenosti, čuvajući od zaborava domaće recepture i promovišući našu kuhinju širom Evrope i sveta.

Promo

 

Kasna jesen i zima su doba godine kada smo malo posvećeniji jedni drugima, a bogami i dobrom zalogaju.

A sad zamislite spoj tradicionalnog džema i srpske rakije, spoj koji aktivira sva čula i stvara jedan osećaj ispunjenosti.

„Bakina tajna” spojila je najsočnije šljive i kajsije u džemove, a zatim pažljivo dodala rakiju „Pigmalion” sa plantaža „Eko Tamnjanica”.

Prelepe note ukusa šljiva i kajsija u ekstra džemovima su, dodavanjem rakija, naglašene, pa i najizbirljiviji hedonisti ostaju bez daha kada probaju ove specijalitete.

 

Ovi noviteti predstavljeni su na obroncima plantaža u selu Tamnjanica, gde se pružaju predivni pejzaži polja lavande i netaknute prirode, što je celom događaju dalo sasvim posebnu čar.

Promo

 

Celokupni koncept plantaža nosi pečat umetnosti, jer je stvoreno kao delo umetnika koje krije posebne majstorije. Eko plantaže Tamnjanica, oduševljavaju svojom lepotom.

Na oko 50 hektara posađeno je lekovito bilje, lavanda, borovnice, ruže, a hektar imanja prekriven je vinogradom s četiri sorte grožđa.

Maja Knežević, marketing menadžerka iz „Bakine tajne”, nam je otkrila kako je nastala ova neobična kombinacija:

„U Igrošu s puno ljubavi pravimo sve naše proizvode prema tradicionalnim recepturama naših baka.

Džem od šljiva sa šljivovicom i džem od kajsija sa kajsijevačom obogaćeni su umećem spravljanja rakije koje se u našim krajevima prenosi s kolena na koleno.”

Promo

 

Maja je istakla još jedan sjajan detalj koji ukazuje na umetnički momenat koji odlikuje „Bakinu tajnu” – pored toga što su naši proizvodi „Bakina tajna” mala umetnička dela, povrće i voće na etiketama je naslikano u akvarel tehnici.

Rodili su se novi proizvodi, kao simbol inovativne tradicije ili tradicionalne inovativnosti. Oni u sebi nose pečat „Bakine tajne”: zrno mudrosti, ljubavi i dodir modernog vremena.

Komentari. (0)

Loading