Pantene

Podržite žene koje se bore: Daj snagu

Autor:

10.11.2023 17:55

Foto: Promo

Foto: Promo

Kampanja Daj snagu



Zamislite emocionalno putovanje žena koje se suočavaju sa gubitkom kose, posebno ukoliko prolaze kroz proces borbe protiv raka.

Ovaj gubitak je najteži i najemotivniji trenutak u teškoj borbi i može ozbiljno narušiti samopouzdanje, o čemu svedoče žene koje su preživele i izašle kao pobednici. Zato je perika od velikog značaja, ona ne donosi samo bolji osećaj u svojoj koži, već daje snagu svakoj od ovih neustrašivih žena.

 

 

Stoga je „Pantene” u saradnji s nevladinom organizacijom „Ženski centar Milica” i uz podršku kompanije „Delhaize” rešio da pomogne hrabrim ženama koje se bore sa rakom.

Misija kampanje „Daj snagu“ je jasna: da osnažimo ove jake i neustrašive žene pružajući im visokokvalitetne perike od prirodne kose, podršku i edukaciju i da makar malo olakšamo put do oporavka.

Promo

 

Svakom kupovinom naših proizvoda za negu kose postajete deo ovog pokreta, doprinoseći stvaranju perika koje vraćaju ne samo kosu, već samopouzdanje i snagu.

Perike koje inspirišu

Naše perike nisu tu samo da nadomeste gubitak kose, one su simbol otpornosti i nade. Izrađujemo ih sa najvećom pažnjom kako bismo osigurali da je svaka od njih oličenje snage žena koje ih nose.

Podrška više od perika

„Ženski centar Milica” obezbeđuje i psihološku podršku i pruža savete ženama koje se bore sa gubitkom kose usled raka, verujući da istinsko osnaživanje prevazilazi izgled.

Inspirativne žene koje su pobedile rak kažu da je perika od prirodne kose kao povratak sebi, da im daje snagu da se suoče sa svakim danom sa samopouzdanjem.

Zato je „Daj snagu“ više od kampanje. To je pokret koji vraća osmehe, samopouzdanje i moć. Zajedno možemo napraviti značajan uticaj na živote ovih neverovatnih žena. Pridružite nam se u širenju nade, jednu po jednu periku.

Promo

 

Evo kako možete da napravite razliku i date snagu

Kupujte sa svrhom

Kada odaberete „Pantene” proizvod za negu kose, ne doprinosite samo svojoj kosi, već podržavate žene koje prolaze kroz najizazovniji period u životu. Deo prihoda ide za izradu perika.

Kupovinom „Pantene” proizvoda u „Delhaize” objektima do 15. novembra: 1 kupovina je jedna donacija udruženju Ženski centar Milica, koje od donacije finansira deo svog rada i proizvodnju perika.

Doniranje kose

Doniranjem kose, kako bi se od nje napravile perike od prave kose i dodelile na korišćenje ženama koje su izgubile kosu usled terapija. Uputstvo za pravilno šišanje kose je na linku.

Direktne uplate na račun Ženskog centra Milica

Osnažite žene, podržite cilj i slavite snagu boraca. Zajedno ćemo napraviti razliku.


 

Komentari. (0)

Loading