Aleksandra Prijović

Treće veče Aleksandra Prijović sa gostima oduševila publiku u prepunoj Areni!

Autor:

01.10.2023 11:18

Foto: Promo

Foto: Promo

Koncert Aleksandre Prijović održan sinoć u Štark Areni



Nakon senzacionalnih gostovanja Aca Pejovića, Lexington benda i Lepa Brene prethodnih večeri, Aleksandra nas je ponovo ostavila bez daha pozivajući na scenu dva vrhunska izvođača - Sašu Matića i Dejana Kostića, koji joj je bio gost i na prva dva koncerta u beogradskoj Štark Areni.

Promo

 

Saša Matić, neosporni kralj balada, stupio je na scenu i svojim emotivnim nastupom dirnuo svakog ko se večeras našao u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji. Njegova izvanredna interpretacija pesama i snažan vokal ostavili su sve prisutne bez daha - atmosfera je bila ispunjena emocijama, a reakcije fanova bile su i više nego snažne – višeminutni aplauzi i glasne ovacije orile su se Arenom.

Dejan Kostić, koji je već osvojio publiku svojim nastupom, ponovno je zasijao na sceni i sa Aleksandrom otpevao duetsku hit numeru „Ludilo“, koja se našla na poslednjem Prijovićkinom albumu.

Njegova strastvena izvedba i energija bili su zarazni, a publika je pevala sa njima iz sveg glasa. Svojim večerašnjim, ali i prethodnim nastupima, Dejan je pokazao zbog čega je neizostavan deo Aleksandrinih koncerata.

Poseban momenat izdvojio se kada je Aleksandra tražila da se u Areni upale svetla, kako bi napravila selfi sa svojim fanovima u krcatoj Areni i zauvek ovekovečila ovo posebno veče.

Promo

 

Kako je sve to izgledalo pogledajte ovde:

https://we.tl/t-owDKgVlDCU

Tri Arene, kojima je Aleksandra otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“, oborile su sve rekorde posećenosti.

Publika je reagovala više nego odlično – tokom tri večeri euforija fanova nije se smirivala nijednog trenutka, a ova Aleksandrina turneja zasigurno će ostati upamćena kao muzičko-scenski i audio-vizuelni spektakl koji je promenio pravila i postavio nove standarde muzičke industrije na ovim prostorima. Organizator svih triju koncerata je bio Skymusic.

Komentari. (0)

Loading