Luštica Bay

LUŠTICA BAY - MESTO NA KOM LETO LEPŠE TRAJE

Autor:

16.08.2023 11:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Luštica Bay



Miris Jadrana, kristalno plava boja mora, otvorene terase restorana koje postaju galerija ukusa, druženja i pjesme u izvođenju a capella kao i intenzivan kalendar događaja je leto bas kakvo treba biti, ali i identitet Luštica Bay destinacije, mesta kojem se pripada.

Promo

 

Luštica Bay nije samo grad, već način života pod sloganom i motom A place to Belong – Mesto kojem se pripada! Smešten na poluostrvu bogatom maslinjacima i okružen plavim Jadranom, a izgrađen u identitetu primorskog nasljeđa, Luštica Bay je adresa za weekend escape u septembru i oktobru, jer leto na Luštici duže i lepše traje.

Promo

 

Kulinarski milje Luštica Bay-a je sjajna fuzija ukusa na promenadi Marina Village-a. Posetu destinaciji kompletira degustacija bokeške delicije sa jedinstvenim pogledom na horizont Jadrana poput izvrsne ribe koju su upravo ulovili lokalni ribari ili pak najboljeg jastoga. Niz restorana, trattoria, i bar-ova njeguje, svako u okviru svog koncepta, ipak njeguje identicnu vrijednost organske namirnice koje su najkracim putem stigle farme ili mora do stola. Niz dogadjaja koncipiranih da zadovolje i najzahtjevnije umjetnicke duse, kao i niz muzickih, kulinarskih, sportskih i dogadjaja za djecu kreiraju sliku opustene destinacije na Jadranu gdje porodica ali I svaki njen clan moze da uziva punim plucima.

Promo

 

Vikend na obali ili adresa za duži boravak na Jadranu – sve to ali i više može biti Luštica Bay. Niz apartmana za najam od komfornih studija za dvoje do prostranih trosobnih penthouse-va za porodicni odmor su idealna adresa za vikend na obali ili pak duzi boravak na Jadranu. način života ove zajednice koja lezerno zivi na obali biti primaran utisak kasnog leta i rane jeseni na Jadranu.

Promo

 

PLAŽE – PLAVI PEČAT DESTINACIJE

Almara Beach je godinama unazad postala identitet ovog grad – rizorta na obali - unikatna plaža do koje se ekskluzivno može doći brodskim taksijem iz Marina Village-a, ili već prepoznatljivim putem preko poluostrva Luštica skrivenom u maslinjacima i oivičen autentičnim međama. Almara odiše lezernoscu, kombinujući dobro ohlađena vina i ukuse svetske kuhinje za savršeno Luštica Bay plažno iskustvo.

Marina plaža, sa Zen Sea Lounge-om i Garden Sea Lounge-om su ususkane u krajoliku Lustice te podijum za lagane zalogaje, podijeum za ples i koktele nakon zalaska sunca uz plavetnilo na skok odatle.

Kristalno čisto more, sitan pesak, zaklon Velje Špilje, karakteristični su za Ramla plažu koja je donedavno bila skrivena od očiju javnosti. Sačuvavši deo svoje neukroćene prirode, Ramla plažni bar, baldahini, ležaljke od bambusa, ljuljaške u moru su omiljeno mjesto svih gostiju.

Promo

 

PIAZZA CENTRALE - NOVO MESTO SUSRETA

Piazza Centrale, u okviru naselja Centrale u Luštica Bay-u je novo mesto susreta za sve generacije i tacka koja spaja dimenzije gastronomije, muzike, teatra i sporta. Kalendar događaja na ovoj lokaciji obuhvata niz art performansa i koncerata, dečjih programa i pijace domaćih proizvoda koja se održava svake nedjelje te su dopuna ležerne svakodnevnice na ovoj lokaciji. Selekcija kafeterija, nacinalnog restorana i premium pub-a, moderan beauty bar i ostale šoping jedinice kreiraju novo mjesto za susret s prijateljima i onima koji će to tek postati na Luštici Bay.

Promo

 

www.lusticabay.com

https://centrale.lusticabay.com/

Rezervišite svoj boravak: [email protected]

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading