Restoran

Restoran Molo: Na dobrom glasu

Autor:

15.08.2023 13:33

Foto: Promo

Foto: Promo

"Molo nam za sriću triba"



Uz slogan ‘Molo nam za sriću triba’ na bilbordima na najprometnijim mestima u gradovima regiona, vlasnik čuvenog opatijskog restorana ‘Molo’ želi da poveže ljude s prostora koji je vekovima orijentisan na Opatiju, da joj se vrate i dođu po svoj komadić raja

Promo

 

Kad je prošle godine na nekoliko najprometnijih mesta u Beogradu postavio bilborde sa sloganom “Molo nam za sriću triba”, parafrazirajući poznati stih “Malo mi za sriću triba” iz pesme Doris Dragović, Roni Voskion, vlasnik najpoznatijeg opatijskog restorana “Molo”, nije očekivao da će nesvakidašnja marketinška kampanja imati toliki odjek. Ove sezone otišao je korak dalje, te se prepoznatljivi bilbordi koji preporučuju gastronomsku ponudu njegovog restorana mogu videti širom regiona, od Ljubljane i Zagreba, preko Banjaluke i Sarajeva do Beograda, Splita i Dubrovnika.

Promo

 

- Želeli smo da pošaljemo poruku da ovaj naš deo raja, što Jadran i posebno Opatija svakako jesu, pruža istinske užitke. Sad smo i službeno najavljeni kao Kvarner, evropska prestonica gastronomije, što je dodatni razlog za dolazak. Prošlogodišnja kampanja izazvala je silne reakcije, isključivo pozitivne, a sad sam se odlučio da odem i korak dalje, da povežem ljude sa prostora koji je vekovima orijentisan na Opatiju, da joj se vrate, dođu po svoj komadić uživanja, jer “Molo nam za sriću triba” - kaže Roni.

Promo

 

Smešten na kamenoj rivi, restoran je nezaobilazno mesto na gastronomskoj ruti ne samo Opatije nego i čitavog Kvarnera. Nesvakidašnja kampanja i te kako ima odjeka, no razlozi za to što je “Molo” jedan od najposećenijih restorana najpre jesu raznovrsna gastronomska ponuda, od tradicionalnih jela s plodovima mora do mesnih delicija, bogata vinska karta, ljubazno osoblje i vlasnik koji se predano posvećuje svojim gostima, među kojima se izdvajaju i brojne poznate ličnosti. Između ostalih, prvak Formule 1 Žak Vilnev, kompozitor Željko Joksimović sa suprugom Jovanom, vlasnik Grand produkcije Saša Popović, NBA košarkaš Dario Šarić, legendarni jugoslovenski fudbaler i reprezentativac Vladimir Jugović, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i njegov sin, fudbaler Andrej Mrkela. Čest posetilac bio je i najpoznatiji hrvatski fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević.

Promo

 

Svi oni rado se vraćaju u ovo parče gastronomskog raja i samo potvrđuju da se “dobar glas daleko čuje”.

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading