Promo

Još dva dana do kraja velike letnje nagradne igre: Učestvujte u plazma nagradnoj igri i osvojite PLAZMA KAMPER CORAL AXESS 650

Autor:

11.08.2023 13:38

Foto: Promo Bambi

Foto: Promo Bambi

Plazma nagradna igra je u toku, još uvek možete da osvojite vredne nagrade, evo šta treba da uraditeU periodu od 10. jula do 14. avgusta 2023. godine Plazma organizuje veliku letnju nagradnu igru “Putovanje puno Plazme” i nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme.

Promo Bambi

 

Do sada, Plazma je usrećila 4 dobitnika novim Opel Crossland automobilom. Ne propustite priliku da učestvujete, jer ostalo je još dva dana do kraja.

Osim glavne nagrade Plazma karavana, tu su i dnevne nagrade – 10 kofera punih Plazme.

Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite minimum 450g Plazme, sačuvate račun i pošaljete SMS poruku na broj 5544 sa brojačem računa ili da unesete kod na www.plazmanagradnaigra.rs.

 

Uvek puna iznenađenja, Plazma – za svaki put i ove godine donosi nezaboravnu zabavu gradovima širom Srbije zahvaljujući putujućem Plazma karavanu.

Promo Bambi

 

Preko 50 hiljada posetilaca Plazma karavana u Požarevcu, Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu uživalo je u sjajnoj atmosferi i raznim aktivacijama namenjenim svim generacijama.

Budite deo poslednje destinacije ovog jedinstvenog Plazma letnjeg događaja u Nišu, 11. i 12. avgusta od 17.00 do 21.00 časova.

Na Plazma karavanu, u okviru internacionalnog Nišville jazz festivala, očekuje vas nezaboravna zabava puna iznenađenja, nagrada i naravno neodoljivog ukusa Plazme.

Imaćete prilike da uživate u raznim aktivacijama za celu porodicu, ali i da zavrtite “Točak sreće” i osvojite sjajne nagrade, kao i mogućnost da zavirite u unutrašnjost fantastičnog Plazma kampera – glavne nagrade “Putovanje puno Plazme” nagradne igre.

Promo Bambi

 

Za najmlađe, obezbeđena je dečija zona, a za sve one koji žele da pokažu svoju spretnost i brzinu, tu je mini trka u prebacivanju Plazma keksa iz kutije u kofer, stoni mini fudbal, kao i foto korner i chill zona za uživanje u društvu i prijatnoj atmosferi uz nezaobilaznu Plazmu.

Ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri, jer možda baš vi postanete jedan od dobitnika sjajnih nagrada punih Plazme. Za više informacija posetite www.plazmanagradnaigra.rs.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading