Fashion Weekend Jahorina

Kreativna kampanja „Ljubav i moda na Jahorini“, najavljuje 2. izdanje regionalno jedinstvenog Fashion weekend Jahorina 2023

Autor:

03.08.2023 11:46

Foto: Promo

Foto: Promo

Fashion Weekend JahorinaOd 17.-20. avgusta održaće se drugi po redu umjetničko - modno – muzički spektakl „Fashion weekend Jahorina“, najavljeno je to iz Olimpijskog centra Jahorina i agencije za marketing i promociju „Signature“ koji su u toplim julskim danima na Jahorini sa svojim kreativnim timom snimili originalnu kampanju „Ljubav i moda na Jahorini“ i time najavili jedinstveno sofisticiran događaj u regionu.

Promo

 

„ Olimpijski centar Jahorina i ovog leta organizuje i pruža podršku brojnim i konceptom različitim sadržajima koji na najbolji način promovišu kulturu, modu, umetnost i sport.

Fashion Weekend Jahorina je umetnički i modni događaj koji realizujemo drugu godinu za redom. Okuplja najzačajnije regionalne i svetski poznate modne dizajnere, glumce i umetnike, a njegova dodatna snaga ove godine je saradnja koju smo ostvarili sa Sarajevo Film Festivalom.

Verujemo da ćemo brojnim turistima koji su tih dana prisutni u Sarajevu, sa Fashion Weekend Jahorina obezbediti dodatnu i sadržajniju turističku ponudu na planini.

Takođe bih istakao, da za koncert Senide na Jahorini u okviru Fashion Weekend Jahorina već vlada veliko interesovanje“, rekao je Dejan Ljevnaić - direktor Olimpijskog centra Jahorina

Promo

 
  • Fotografija Dejan Ljevnaić

„Po inspiraciji i temi kultnog Jugoslovenskog filma „Ljubav i moda“ iz 60tih godina, naša kreativna kampanja skreće pažnju na pomalo zaboravljene zdrave društvene norme i vrijednosti, na estetiku i modu jednog vremena, pa je okupila i u fokus objektiva postavila neke od najljepših žena i javnih ličnosti u BiH, uspješne dame koje su kreativci i profesionalci u različitim poslovnim krugovima, žene koje su jedinstvene po svojoj prirodi, baš kao što je i naša Jahorina, ali i Fashion weekend Jahorina koji je naš centralni događaj“, rekla nam je Nataša Petrović, direktorica Signature agencije.

Satkana užitkom, slatku podršku ekipi seta „Ljubav i moda“ pružila je Bajadera.

Fashion weekend Jahorina je iznimna poslovna prilika iza koje stoji ogroman rad, organizacija, talenat i ideja.

Hvala OC Jahorina i Singature što ste me se sjetili u mnoštvu talenta i ljepote koju posjedujemo u Bosni i Hercegovini!

Anja Kraljević, glumica

Ja imam mali krug velikih ljudi. Ogromnog srca, širokog osmjeha i ambicija.

Sreća je zarazna i da, vrlo lako prelazi na druge. Baš tako je došla i ovoga dana kada smo na Jahorini, olimpijskoj ljepotici stvarali uspomene. One koje čuvate u sehari svoga života.

Kreirali smo projekt koji stvara i budi emocije. Ali ovo su sretne emocije, koje govore o ljubavi, modi, prijateljstvu i jednom vremenu.“

Promo

 

Ana Bvrka, tv voditeljica

Podsjećanja radi, od prošle godine, nakon prvog vrlo uspješnog Fashion weekenda Jahorina, renomiranih regionalnih modnih dizajnera učesnika eventa, očekivalo se da će ovaj, u osnovi modni događaj, imati svoj nastavak..

Ove godine, još snažniji, u saradnji sa Sarajevo Film festivalom, ovogodišnji Fashion weekend Jahorina počinje 17.avgusta u Sarajevu projekcijom digitalno restauriranog filmskog klasika „Ljubav i moda“ iz 60tih godina, film koji je obilježio jedno vrijeme i modu u tadašnjoj zemlji i koji će se naći u zvaničnom programu 29. Sarajevo film festivala.

Iste noći, Olimpijski centar Jahorina i Sarajevo Film Festival pozivaju goste na Fashion Weekend Jahorina Welcome Party ispred Narodnog pozorišta Sarajevo.

Fashion weekend Jahorina nastavlja se 18. i 19. avgusta na vrhu Jahorine, pored jezera, na platou Olimp bara, u ambijentu najljepše planinske prirode, na 1.900m nadmorske visine i sceni koju za ovu priliku potpisuje scenografkinja Dragana Purković Macan.

I ove godine Verica Rakočević, Milica Opačić, Amina Hasanbegović, Predrag Djuknić, Jovana Petković, Bata Spasojević i još desetak nekih od najuspješnijih modnih imena iz zemlje domaćina, Srbije, Hrtvatske, Crne Gore i Slovenije prikazaće svoje originalne kreacije pod svjetlom planinskog sunca na vrhu Jahorine. Na ponos domaćinima i organizatorima pridružiće im se i najpoznatiji domaći modni brendovi Sana Linea i Alma Ras, ali i revija „Kostim kroz epohe“, nastala u saradnji sa Narodnim pozorištem Republike Srpske.

Promo

 

Ljubav i moda“ igraju u savršenom paru u srcu prirode na sceni Fashion weekend Jahorina!

Fashion weekend Jahorina prenosi duh umjetnosti, kulture, romantike i šika .. Najznačajnija glumačka imena iz regije, Branko Đurić Đuro, Jelena Gavrilović, Zala Đurić, Milutin Mima Karadžić i drugi na sceni FWJ izvešće evergrin muzičke numere iz filma „Ljubav i moda“ „ Devojko mala“, „Ljubav i moda“, „Sonja“, „Ljubav ili šala“ ...

Fashion weekend Jahorina najavljuje još posebnosti, panel diskusije sa svojim učesnicima na teme : „Film i moda“ i „ Kada se sretnu moda i biznis“. Posebno iznenađenje na Fashion weekend Jahorina 2023 biće koncert balkanske trep zvijezde Senide.

Sve informacije u vezi 2. Fashion weekend Jahorina 2023 pratite na www.fwjahorina.com

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading