Kaštel

Provedite leto kao plemkinja u šarmantnoj rezidenciji pored plaže

Autor:

27.07.2023 13:24

Foto: Promo

Foto: Promo

Dobro zvuči? Upravo takav odmor očekuje vas u Heritage Hotelu Kaštelet



Letovanje u renoviranom plemićkom letnjikovcu sa vrhunskom uslugom, à la carte doručkom i večerom u tri sleda, rustikalno uređenim novim sobama i romantičnim ambijentom.

Dobro zvuči? Upravo takav odmor očekuje vas u Heritage Hotelu Kaštelet.

Romantičan odmor uz more

Kada je plemić don Klement Grubišić 1766. godine sagradio letnjikovac u Tučepima, verovatno nije ni sanjao da će dva i po veka kasnije u njega i dalje dolaziti gosti iz celog sveta da uživaju u čuvenim lepotama Makarske rivijere.

 

 

Hotel je idealan za odmor u dvoje. Kroz prozor vaše elegantno uređene sobe moći ćete da posmatrate laganu letnju dinamiku šetališta uz plažu, jer je samo nekoliko koraka od mora.

A na plaži vas očekuju ležaljke i suncobrani rezervisani samo za goste Kašteleta, tako da možete uživati u zasluženom komforu.

À la carte večera u tri sleda

Provešćete vreme i u dobrom društvu u restoranu hotela. Izaberite svoje mesto na terasi pored plaže i u sklopu polupansiona očekuju vas à la carte doručak i večera od tri sleda.

 

 

A večera je prava simfonija ukusa; Kašteletov kuvar priprema prava gastronomska remek-dela, pripremljena od najkvalitetnijih domaćih namirnica.

Posle večere, sve što treba da uradite je da se naslonite i zadovoljno uzdahnete dok razmišljate kako je život lep.

Opuštanje u jedinstvenom atrijumu

Uživaćete i u hotelskom atrijumu, zavaljeni u udobne fotelje, u hladovini velikih suncobrana. U bogatoj ponudi kvalitetnih domaćih vina i osvežavajućih koktela sigurno ćete naći sa čime nazdraviti. Ali i vreme za sebe, uz kafu i dobru knjigu, odlična je ideja.

Hotel nije prevelik, zahvaljujući čemu je osoblje u potpunosti posvećeno Vama i Vašim željama i potrebama. Baš onako kako bi trebalo da bude na letnjem raspustu, zar ne?

 

 

Uštedite najmanje 15% uz besplatno otkazivanje

Danas je idealan dan da rezervišete svoj plemićki odmor. Iskoristite popust od 15% na sve termine boravka, uz besplatno otkazivanje i bez avansa, dok promocija još traje! Osim toga, možete očekivati dodatni popust za sve boravke duže od 4 dana!

Odmor u Kašteletu možete rezervisati OVDE.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading