Beefeater džin & tonik

LET THE SUMMER B(e)GIN: Beefeater džin & tonik slavi početak leta uz spektakularan događaj u Kuli Nebojša

Autor:

26.06.2023 14:45

Foto: Promo

Foto: Promo

Ovaj ekskluzivni događaj održan je sinoć, 22. juna 2023. godine, u prelepom ambijentu Kule Nebojša u Beogradu



Beefeater džin & tonik, svetski poznati brend džina iz Londona, bio je domaćin događaja pod nazivom "LET THE SUMMER B(e)GIN" koji je najavio početak leta i očarao sve ljubitelje jednog od najtraženijih letnjih koktela – džin tonika. Ovaj ekskluzivni događaj održan je sinoć, 22. juna 2023. godine, u prelepom ambijentu Kule Nebojša u Beogradu.

Promo

 

Svi prisutni su imali priliku da se prepuste čarima leta, uz nezaboravnu atmosferu, muziku i raznovrsne aktivnosti koje je pripremio Beefeater džin & tonik. DJ Sonja Pavlica je energičnim setom postavila ton za veče, dok je bend Betty Boom izvodio britanske hitove koji su doneli duh Londona u Beograd. Ali najveća zvezda večeri bio je DJ Timothy Knight, talentovani muzičar iz Londona, koji je oduševio prisutne svojim nastupom.

Promo

 

Gosti su imali priliku da se kreativno izraze  i zabave u virtuelnoj stvarnosti (VR), crtajući grafite i uživajući u virtuelnom zalasku sunca na krovovima Londona. Pored Beefeater džin tonika, svi posetioci događaja u Kuli Nebojša su se mogli bolje upoznati sa istorijom grada na Temzi kroz legendarne koktele koji su oblikovali ovaj grad i koji se retko gde danas mogu probati i degustirati. Za istančane uživaoce koktela savršen izbor bili su Corpse Reviver i Bramble istorijski kokteli.

Promo

 

Iako se ovaj brend već decenijama vodi kao jedan od najvećih brendova Londona i prenosi njegovu slavu širom sveta, nijedan drugi brend nije uspeo da dočara atmosferu i donese duh ove svetske metropole kao što je to uradio Beefeater džin & tonik.

Beefeater džin & tonik se zahvaljuje svim medijima, influenserima, poznatim ličnostima i partnerima koji su podržali ovaj događaj i pomogli u stvaranju nezaboravnog letnjeg iskustva.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading