Belgrade Beer Fest

Eyesburn bend iznenađenja na Belgrade Beer Festu

Autor:

12.06.2023 15:40

Foto: Promo

Foto: Promo

Kultni beogradski bend Eyesburn ove godine na Beer Fest-u



Kultni beogradski bend Eyesburn pridružuju se ovogodišnjoj listi izvođača najvećeg regionalnog festivala piva i muzike, potvrđeno je danas na zvaničnom Instagram profilu Belgrade Beer Fest-a.

Grupa čiji tekstovi govore o univerzalnim slobodama, svojim angažmanom i smelim muzičkim izrazom zasluženo je stekla posebno mesto u istoriji ne samo srpske, već i regionalne rok scene, nastupiće prvog dana na Riff stage-u, priključujući se tako društvu najeminentnijih domaćih alternativnih bendova.

Predvođeni Nemanjom Kojićem Koyote-om, Eyesburn će na 20. jubilarnom izdanju Belgrade Beer Fest-a predstaviti neke od svojih najvećih hitova, poput „Stark Blind“, „Full Control“, „Exodus“, „Šejn“, „Foundation“, koji su postali himne generacija koje su na ovim prostorima stasavale poslednjih 20 i više godina.

Isto veče, posetioci će na Riff stage-u moći da vide i sastav Beli bagremi, Pagonis, dok će na glavoj bini program prve večeri otvoriti Morcheeba, Joker Out, Ana Rucner i Elvis Bajramović, Bojana Vunturišević i bend Neverne bebe.

Skymusic, organizator festivala, i ove godine na Ušće donosi moćnu produkcijsku menažeriju, koja će obezbediti najsavršeniji zvuk i do sada neviđene audio-vizuelne elemente.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest održava se od 15. do 18. juna na beogradskom Ušću, a ulaz na festival biće slobodan svakog dana između 18 i 19 časova, nakon čega će se ulazak u festivalski prostor naplaćivati. Ulaz je slobodan za osobe ispod 15 godina svakog festivalskog dana, uz pratnju punoletne osobe.

Ulaznice za Belgrade Beer Fest po ceni već od 300 dinara dostupne su putem sajta belgradebeerfest.com, sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading