Zlatan Ibrahimović

Čist luksuz: Zlatan Ibrahimović otvorio vrata velelepne vile, kakav pogled (foto)

Autor:

08.06.2023 20:30

Foto:

Foto:

Dom Zlatana Ibrahimovića će vas ostaviti bez daha, slike govore više od reči



Zlatan Ibrahimović poznat je po svojim akrobatskim, snažnim udarcima iz daljine i odličnoj tehnici. Igrao je za neke od najboljih fudbalskih klubova u Evropi, a na blistavoj karijeri bi mu mnogi pozavideli. 

Tokom radnog veka stekao je pravo malo bogatstvo. U svom vlasništvu ima luksuzne kuće u Los Anđelesu, Parizu, Mančesteru, Milanu i vikendicu u Malmeu. 

Zahvaljujući društvenim mrežama imali smo prilike da zavirimo u jednu od njegovih impozantnih nekretnina, a dom Zlatana Ibrahimovića će vas ostaviti bez daha. 

Naime, dok je igrao za Mančester junajted Zlatan je sa porodicom živeo na Old Trafordu, a raskošno imanje prostiralo se na  30 jutara zemlje. Moderna četvorospratnica ima šest spavaćih soba, i šest sopstvenih apartmana.

 

 

Dom Zlatana Ibrahimovića ima teretanu, bar, vinski podrum, sobu za zabavu, ali i četiri recepcije, natkrivenu terasu i ozbiljan sigurnosni sistem.

Pročitajte Ibrahimovićeva vila od milion i po dolara - Snimak iz vazduha je senzacionalan! (video)

Takođe, vila ima bazen i mesto predviđeno za roštiljanje gde se fudbaler opuštao i provodio kvalitetno vreme sa svojim najmilijima.

 

 

Velelepnu nekretninu na četiri sprata, prodajni agent Gaskogni Halman opisuje nekretninu kao jednu od najboljih nedavno izgrađenih samostojećih rezidencija u Haleu.

Pročitajte Nagađalo se i verovalo da je trač - Odluka Zlatana Ibrahimovića konačna, u suzama potvrdio kraj (video)

Unutrašnji hodnik je monohroman, kao i trpezarija sa crno-belim podnim pločicama i crnim prozorskim okvirima.

 

 

Dom Zlatana Ibrahimovića prostire se na oko 10.000 kvadratnih metara prostora i ima svu opremu koju bi igrač Premijer lige ikada mogao poželeti.

Pročitajte Maksimilijan i Vinsent - Sinovi Zlatana Ibrahimovića su pravi lepotani, evo šta su nasledili od oca (foto)

Podno grejanje, programabilno osvetljenje, sveobuhvatan audio sistem, centralni vakum sistem i vrhunski sigurnosni sistem su takođe instalirani kako bi se obezbedila sva sigurnost.

 

 

Nakon što je napustio Mančester junajted, Zlatan je stavio imovinu na prodaju i kaže se da je još uvek na tržištu, tražena cena kuće Chesire je 4,8 miliona funti.

Svi agenti pažljivo prate nekretninu da bi dobili po nižoj ceni, Ibrahimovićeva nekretnina Grin Medovs proglašena je za jednu od najgledanijih nekretnina na mreži.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading