Savršena nega

Otkrivena tajna savršene japanske nege: Hada Labo Tokyo predstavio novu Glow liniju proizvoda

Autor:

06.06.2023 16:30

Foto: Hada Labo promo

Foto: Hada Labo promo

U zelenoj oazi Botaničke bašte Jevremovac i čuvenog Japanskog vrta, predstavljena je HLT Glow linija na bazi hijaluronske kiseline, poznata po svojim hranljivim sastojcima i izuzetnim svojstvima hidratacijeHada Labo Tokyo, najprodavaniji japanski brend za negu lica, lansirao je novu Glow liniju proizvoda za postizanje blistavog i ujednačenog tena. Tim povodom Magicbeauty.rs, upoznao je „beauty“ entuzijaste sa tajnama savršene nege po receptima koji nam stižu sa Dalekog istoka, kao i specifičnostima koje donosi nova linija jednog od omiljenih brendova u industriji lepote.

Hada Labo promo

 

U zelenoj oazi Botaničke bašte Jevremovac i čuvenog Japanskog vrta, predstavljena je HLT Glow linija na bazi hijaluronske kiseline, poznata po svojim hranljivim sastojcima i izuzetnim svojstvima hidratacije. Ovi novi proizvodi hidriraju kožu na više nivoa, lagane su teksture, ne zapušavaju pore, a pružaju intenzivnu celodnevnu hidrataciju, zaglađen ten i blistavost lica.

Hada Labo promo

 

- Zadovoljstvo nam je što je ova svojevrsna manifestacija lepote dodatno približila jedinstvene Hada Labo Tokyo formule za negu kože. Nova Glow linija proizvoda je još jedna potvrda kontinuirane težnje brenda ka kreiranju rešenja koja poboljšavaju prirodnu blistavost kože, pružaju i pružaju dodatnu hidriranost i sprečava nastanak flekica. Kroz svoje inovativne proizvode i stručno vođstvo, Hada Labo Tokyo nastavlja da osnažuje pojedince da prihvate svoju jedinstvenu lepotu i postignu ten koji sija spolja i iznutra - rekla je Katarina Matijević, brend menadžerka

Ovim povodom, u Beograd su ekskluzivno stigli i stručnjaci brenda Hada Labo Tokyo, koji su govorili o važnosti razumevanja specifičnih potreba kože svakog pojedinca, pružajući adekvatne savete za prilagođenu rutine nege.

Hada Labo promo

 

Putovanje kroz svet japanske kozmetike nastavljeno je praktičnim demonstracijama i uzorkovanjem proizvoda, omogućavajući svim ljubiteljima „beauty“ industrije da uživaju u prepoznatljivim teksturama Hada Labo Tokyo asortimana.

Hada Labo promo

 

Hada Labo Tokyo kombinuje najnoviju japansku tehnologiju za negu kože sa jednostavnošću i čistoćom formula što daje izvrsne rezultate. Proizvodi sadrže super hijaluronsku kiselinu - moćni hidratantni sastojak koji obnavlja i zadržava vlagu, što rezultira mekom, glatkom i blistavom kožom.

Za više informacija o Hada Labo Tokyo i njihovom asortimanu proizvoda za negu kože, posetite sajt Magicbeauty.rs.

Hada Labo promo

 

Hada Labo promo

 

Hada Labo promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading