Ana Bekuta

Taman je mislila da je rešila problem... Ani Bekuti se povratila podmukla bolest

Autor:

05.06.2023 13:45

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Zdravlje Ane Bekute nije najbolje, evo šta je muči...



Ana Bekuta godinama je kuburila sa kilogramima, poštovala dijete i pokušavala da svoju liniju dovede u red, ali narušeno zdravlje bilo je glavni okidač da povede računa o ishrani.

Zahvaljujući posebnom režimu ishrane pevačica je u jednom trenutku to uspela. 

Luka Šarac

 

Naime, zdravlje Ane Bekute bilo je glavni razlog zbog kojeg je rešila da promeni životne navike, a u intervjuu za Hello otkrila je kako joj je to uspelo.

Pročitajte Ostavio majku svoje dece, pa verio ovu lepoticu - Sin Ane Bekute uskoro staje drugi put pred matičara

– Čarobnog štapića za vitku liniju nema. Odlučnost da izgledate najbolje što možete predstavlja ključ uspeha.

No, pošto nismo sveznalice, pomoć stručnjaka je dragocena. Svaki organizam priča je za sebe i treba mu prići na jedinstven način.

U mom slučaju, konsultant je bila gospođa Klaudija Ademi. Na njenom sam dijetetskom režimu od 5. februara i strogo ga se pridržavam. Naravno, uz redovnu lekarsku kontrolu.

Instagram

 

Zdravlje Ane Bekute ponovo nije najbolje


Budući da je prošlo četiri godine otkako je Bekuta doživela predinfarktno stanje, u međuvremenu je prestala da se pridržava režima ishrane, pa je za svega pet meseci dobila više od deset kilograma, zbog čega ponovo ima probleme sa krvnim pritiskom, navodi magazin Svet.

Pročitajte Znam ko je danas u nebeskoj kafani... Ana Bekuta neutešna zbog najvećeg gubitka (foto)

- Ono što je najviše uticalo na njeno zdravstveno stanje jeste stres kome je svakodnevno izložena, što na nastupima, što na snimanju "Zvezda Granda", gde su situacije često napete kako sa kandidatima tako i sa kolegama u žiriju.

Ata Images

 

Ljudi ne shvataju da je ovaj problem ozbiljna i podmukla bolest. Organizam nije mašina koju kada navijete stalno radi istim tempom.

Doktori su je upozorili da mora da se vrati na stari režim ishrane jer joj je zdravlje ugroženo.

Pročitajte Ova naša pevačica velika je prijateljica Dijane Đoković, bila je uz nju u najgorim momentima

Mislim da je nju sad tek sve stiglo, izgubila je Mrku, svoju najveću podršku, pa potom i majku, sve joj više nedostaju i fale, ne oseća se dobro. Mislim da neku vrstu utehe nalazi u hrani.

Jednostavno u nekom je periodu kada je dala sebi oduška, ali ne sme još dugo.

Žao mi je jer se stvarno trudila oko te ishrane, zahvaljujući njoj prepolovila je tabletu za krvni pritisak, popravila krvnu sliku i smanjila njivo holesterola - rekla je za pomenuti medij prijateljica Ane Bekute.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading