Ana Nikolić

Po meri moderne žene: Ana Nikolić ne živi sama, zavirite u stan prepun topline i ljubavi (foto)

Autor:

03.06.2023 21:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Dom Ane Nikolić moderan je i komforanDom Ane Nikolić nalazi se u luksuznom delu Beograda, a pevačica je svoju oazu mira u kojoj živi sa ćerkicom Tarom skockala do poslednjeg detalja. 

Instagram

 

Posebno mesto u prostranoj, dnevnoj sobi zauzima beli kamin iznad kojeg se nalazi veliki televizor, dok su ispred kamina poređane vaze sa prelepim cvećem.

Sa leve i desne strane se nalaze ogromne police sa knjigama na kojima se mogu pronači najpoznatija dela srpske književnosti, ali i po neka porodična fotogradija. 

Pročitajte Zaboravite na operaciju želuca - Uz pomoć ovoga je Ana Nikolić smršala 70 kilograma (foto)

U dnevnoj sobi nalazi se i trosed tamno sive boje, ispred kojeg Ana odradi trening onda kada nema vremena da poseti obližnju teretanu. 

 

 

Zidovi, prozori i vrata su u beloj i sivoj boji, a posebnu pažnju privuklo nam je to što dom Ane Nikolić krasi veliki broj umetničkih slika, a nezaobilazna su i velika ogledala ispred kojih se pevačica sprema za nastupe.

Instagram

 

Ipak, stiče se utisak da je Anin omiljeni kutak hodnik. Najveći broj fotografija koje je Nikolićeva objavila na društvenim mrežama su upravo ovde nastale. 

 

 

Podsećanja radi, Ana Nikolić je u ovom stanu živela sa Stefanom Đurićem Rastom koji je nakon razvoda nastavio život na novoj adresi. 

Pročitajte Palo pomirenje - Sve za sreću ćerke Tare

Ana i Rasta zajednički učestvuju u odrastanju ćerke Tare koja je centar njihovog sveta i kojoj su, bez obzira na sve nesuglasice, pružili mirno i bezbrižno detinjstvo. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rubi

01.07.2023 02:47

Zidne vitrine ,kamin,i pločice u predsoblju su baš super.