Fashion Selection

35. FASHION SELECTION 14. MAJA OTVARA DO SADA NEVIĐENI MODNO-SCENSKI SPEKTAKL

Autor:

11.05.2023 15:01

Foto: Promo

Foto: Promo

Počinje 35. Fashion Selection, spremite se za modni spektakl35. Fashion Selection, u organizaciji modne agencije Select, biće otvoren revijom barda srpskog dizajna Zvonka Markovića 14. maja u 20.30 časova u nesvakidašnjem prostoru Ciglane.

Promo

 

Posle 25 godina rada i preko 100 održanih revija, nakon što je bio naš prvi dizajner koji je imao reviju na Nedelji visoke mode u Parizu, posle saradnje sa najvećim imenima svetske scene, Zvonko Marković će prikazati do sada neviđeni modno-scenski spektakl, jer je reč o čoveku koji nas nikada nije ostavio ravnodušnim.

Promo

 

Drugo veče, 15. maja, modna revija će po prvi put biti održana u jednom kazinu. Domaćin kreatorke Dragane Gleđe biće Casino Fairplay, u kome će biti prikazana nova kolekcija ateljea Strada i umetnički rad kreatorke.

Potom se Fashion Selection seli u prelepi ambijent hotela Hyatt Regency, gde će 17. maja, nakon svetskih nedelja mode, i beogradska publika moći da vidi kolekcije ekskluzivnih brendova Bogner i Moncler i holandskog brenda Goldbergh. Modnom revijom će se publici predstaviti atraktivni dizajnerski brend Stasya, popularni dizajner i stilista Nemanja Pantelić predstaviće kolekciju GEO Mystic Spice inspirisanu filmom „Dina“, za predloge za ovo leto pobrinuće se najbolja dizajnerka kupaćih kostima u Srbiji Danijela Labović sa svojim brendom Dach Swim, dok će Gordana Boškić sa svojim brendom Miss Hoodie prikazati originalne modele za sve generacije.

Promo

 

Publika će 18. maja na revijama u Kristalnoj dvorani osetiti dah autentične italijanske mode brendova Dan John, Aeronautica Militare i Paul Taylor. Iste večeri predstaviće se i mladi dizajneri Ado Drndić, Kristina Pantelić i Aleksandra Pavlović.

I ove godine će modele autorskog brenda Gorim na pisti nositi dame od 35 do 65 godina u okviru revije Apsolutno fantastične, a u okviru porodičnog programa Kids&Teen Fashion Selection biće održana revija Lindex i Pertini Fashion., čije modele će nositi deca manekeni.

Dugogodišnju saradnju modne agencije Select i Megacom filma obeležiće poslednje veče ovogodišnjeg Fashion Selectiona 20. maja, kada će biti napravljen još jedan iskorak u organizaciji modnih događaja. Atraktivnom revijom „Mermaid Core – Deo tvoga sveta“ u MTS dvorani će biti najavljena premijera Diznijevog igranog filma „Mala sirena“ i zatvoren 35. Fashion Selection.

https://selectmodeling.com/fashion-selection/

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading