HELLO! party Zagreb

HELLO! proslavio dolazak u Hrvatsku

Autor:

01.05.2023 11:00

Foto: Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

Foto: Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

Jedan od tri najuticajnija medija u svetu proslavio je dolazak u Hrvatsku, a za muzički deo večeri bila je zadužena SeverinaJedan od vodećih svetskih magazina o životnom stilu i slavnim osobama, HELLO! magazin, konačno je stigao u Hrvatsku. Lansiranje na hrvatsko tržište održano je u zagrebačkoj Laubi i to na partyju za koji se tražila pozivnica više. 

Izvrsnu atmosferu i odličnu energiju dodatno je svojim nastupom upriličila najveća regionalna zvezda - Severina.

Matea Smolčić Senčar

 

HELLO! donosi samo proverene vesti te ne izveštava na temelju glasina ili tračeva. Upravo zato poznati i slavni s radošću prisustvuju i dele svoje životne priče i iskustva s HELLO! magazinom.

Glavni urednik Nikola Grbin napomenuo je da će upravo ta premisa biti misao vodilja hrvatskog izdanja, za što je okupljen i tim saradnika s dugogodišnjom praksom u domaćem medijskom prostoru.

Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

 

Najveće lansiranje u istoriji nekog medija u Hrvatskoj okupilo je mnoga poznata lica poput Maje Šuput, Ive Majoli, Lane Gojak, Tihane Harapin Zalepugin, Ivana Pažanina, Larise Lipovac, Korane Gvozdić, Ivana Šarića, Kristine Radić, Lejle Filipović, Jelene Pečin, Mare Bratoš, Igora Barberića, Nataše Janjić, Marijane Batinić, Mirjane Mikulec, Mirana Kurspahića, Marka Grubnića, Mirne Maras, Marijane Mikulić, Veljka Martona, Nenada Korkuta, Sandija Cenova, Tamare Garbajs Vrdoljak, Sonje Kovač, Marka Petrića, Tine Walme, Aleksandra Šekuljice, Ivana Tandarića, Damira Kedže, Đurđice Vorkapić, Ane Radišić, Borisa Banovića, Nikoline Pišek, Anamarije Asanović, Pedra Soltza te brojna druga. 

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

 

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

 

Foto: Bojan Zibar, John Pavlish, Mario Poje

 

Reč je o mediju koji je deo HOLA! grupe koja je u Barseloni davne 1944. počela da izdaje časopis HOLA, s ciljem da u živote svojih čitalaca prenese dašak glamura. Dugovečnost i kredibilitet HELLO! i HOLA! zaslužili su poštujući glavna načela novinarstva.

Verodostojno, dostojanstveno i na slavljenički način izveštavaju o životima poznatih, vodeći se principima istine, poverenja, ljubaznosti, integriteta, porodičnih vrednosti i saradnje te s ciljem osiguravanja tačnosti i ekskluzivnosti. Upravo zato i službeni hashtag glasi #Helloitsme.

S uredništvima u Londonu, New Yorku i Torontu, HELLO! magazin nudi jedinstven korisnički doživljaj na tri glavna tržišta: Ujedinjeno kraljevstvo, SAD i Kanada, međutim čitateljstvo je globalno rasprostranjeno.
 
Odsad dostupan i na hrvatskom tržištu, HELLO! će definitivno odškrinuti vrata u glamurozni svet poznatih i slavnih.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading