Samsung Galaxy S23 Ultra

Jedan klik bio je dovoljan: Ova odluka promeniće vam život iz korena

Autor:

14.03.2023 12:50

Foto: Promo

Foto: Promo

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupan je u četiri nijanse inspirisane prirodom: fantomski crnoj, krem, zelenoj i boji lavande



Užurbano izlećete iz kancelarije i krećete kući sa vestima o unapređenju, sedate u nedavno kupljen automobil i jedva čekate da voljenoj osobi saopštite prelepe vesti. Gužva u špicu vas ne remeti, jer ste davno naučili da život čine male stvari i da se oko onoga što ne možete da promenite ne vredi nervirati…

Deluje da je sve savršeno i da je to to, ali kao da jedan komadić i dalje nedostaje. Pojačavate muziku u nadi da će taj unutrašnji kritičar svakodnevice nestati, da vam neće ponavljati da zaslužujete najbolje. Ali nikako da shvatite šta želi da vam kaže… Činjenica je da već duže vreme želite da nešto promenite u svom životu - posao vam se sviđa, partner vas obožava, ali želite da se osećate modernije, samouverenije…

Gledate u svoj predugo korišćen mobilni telefon sa željom da vas glas voljene osobe razuveriti da grešite, da imate sve… I baš tada, gledajući taj svoj mobilni telefon shvatate, komadić koji nedostaje je upravo on – Samsung Galaxy S23 Ultra!

Promo

 

Uz Samsung Galaxy S23 Ultra život je zanimljiviji

Najnapredniji model mobilnog telefona Galaxy S23 serije, Samsung Galaxy S23 Ultra, poseduje najbrži, „Snapdragon 8 Gen 2 za Galaxy“, procesor ikada koji vam omogućava nezboravna gejming iskustva uz najbržu grafiku na svetu. Memorija od neverovatnih 12GB + 512GB i baterija od 5000 mAh pruža fenomenalno korisničko iskustvo za posao i razonodu.

Samsung Galaxy S23 Ultra nudi najnapredniji sistem kamere za Samsung Galaxy, prilagođen skoro svim uslovima svetla i osmišljen da zabeleži neverovatne detalje. Omogućava svim korsnicima najnaprednije snimanje fenomenalnog video sadržaja, posebno noćnog. Vizuelna buka koja obično kvari slike pri slabom osvetljenju je korigovana novim algoritmom za obradu signala slike (ISP) na bazi veštačke inteligencije koja poboljšava detalje i ton boje slike.

Promo

 

Kamera od 200 MP poseduje adaptivni piksel senzor koji neverovatnom preciznošću beleži bitne trenutke. S obzirom da su selfi kamere važnije nego ikada za način na koji danas komuniciramo, Galaxy S23 Ultra uvodi brzi autofokus i našu prvu Super HDR selfi kameru uz skok sa 30 na 60 frejmova u sekundi za primetno bolje slikanje i snimanje lica spreda.

Dodatna unapređenja kamere su:

  • Pri slabom osvetljenju ili u situacijama koje bi inače napravile zamagljenje, video materijal je stabilan uz uglove dvostrukog optičkog stabilizatora slike (OIS) u svim pravcima Galaxy S23 Ultre.
  • Snimanje video materijala je sličniji bioskopskom kvalitetu nego ranije uz poboljšani 8K video uz 30 frejmova u sekundi sa širim uglom.
  • Napredna object-based AI analizira svaki detalj u frejmu, čak i sitne karakteristike lica kao što su kosa i oči, kako bi pažljivo prikazala dinamične karakteristike osobe.
  • Za dodatno poboljšano video iskustvo, nova funkcija 360 audio snimanja na Galaxy Buds2 Pro slušalicama stvara višedimenzionalni zvuk.

Samsung Galaxy S23 Ultra ima široki ekran od 6,8 inča sa zaobljenim ivicama sa smanjenim zakrivljenjem radi veće i ravnije površine za najbolji vizuelni doživljaj na Samsung Galaxy pametnom telefonu. Jedinstvena Samsung Galaxy funkcija unapređene udobnosti omogućava korisnicima da prilagode tonove boja i nivoe kontrasta da bi umanjili naprezanje očiju pred ekranom u noćnim uslovima. Funkcija pojačivača slike se sada podešava na tri nivoa osvetljenja umesto na dva, protiv jarke svetlosti i odsjaja na dnevnom svetlu.

Na modelu Galaxy S23 Ultra, ugrađena S Pen olovka koju mnogi verni Samsung Galaxy korisnici znaju i vole, nudi više mogućnosti za produktivnost, pravljenje beležaka, hobije i drugo.

Promo

 

Ovaj model mobilnog telefona ima veći izbor recikliranih materijala od bilo kog drugog Galaxy pametnog telefona, uključujući reciklirani aluminijum, staklo i recikliranu plastiku koja se dobija od odbačenih ribarskih mreža, PET boca i balona za vodu.

Svaki pametni telefon dolazi sa kompletnom Samsung Knox zaštitom, koja je dobila više državnih i industrijskih sertifikata od svih drugih mobilnih uređaja, platformi ili rešenja na tržištu. Tabla za bezbednost i privatnost na Samsung Galaxy uređajima omogućava korisnicima punu vidljivost toga ko ima pristup njihovim podacima i kako se oni koriste.

Samsung Galaxy S23 Ultra dostupan je u četiri nijanse inspirisane prirodom: fantomski crnoj, krem, zelenoj i boji lavande. Galaxy S23 Ultra prodaje se u Srbiji po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 171,999 rsd.

Dozvolite sebi da vam jedan susret sa Samsung Galaxy S23 Ultra unapredi život. U stvari, biće vam dovoljan samo jedan klik!

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading