Rajićeva Shopping Centar

Rajićeva Shopping Centar predstavlja kampanju koja stvara revoluciju u modnom svetu

Autor:

13.02.2023 10:12

Foto: Promo

Foto: Promo

Doživite istinsko iskustvo kupovine u samom srcu grada i prepustite se trenucima koji se razlikuju od svakodnevnih komercijalnih aktivnosti



Bliži nam se Dan zaljubljenih, a tim povodom Rajićeva Shopping Center je spremila sjajne poklone i popuste za svoje posetioce. Doživite istinsko iskustvo kupovine u samom srcu grada i prepustite se trenucima koji se razlikuju od svakodnevnih aktivnosti – jer šoping u Rajićevoj predstavlja nešto više od obične kupovine.

Promo

 

Rajićeva Shopping Center je mesto gde jutro počinje uz prvu, najslađu kafu dok se grad budi, a dan se nastavlja u toplini zajedničkih trenutaka sreće i kupovine uz odmor i uživanje u prelepom panoramskom pogledu nekih od restorana, dok muzički i kulturni sadržaji upotpunjuju vašu svakodnevicu i čine dan posebnim. Sve su to stvari koje volimo i koje provedeno vreme u Rajićevoj pretvaraju kao nezaboravno iskustvo.

Promo

 

Poznati glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić, bili su glavni akteri modne kampanje koja nam poručuje – da treba uživati u svakodnevnici. Dožive nešto sasvim novo i jedinstveno, doživite spoj mode i umetnosti koja izlazi iz tradicionalnih komercijalnih okvira.

Promo

 

A koje su vaše omiljene stvari u Rajićevoj?

Od 6. do 16. februara napišite koje STVARI VI VOLITE U RAJIĆEVOJ u našem kutku na Centralnom trgu i očekujte brojne poklone za kupovinu u vašem omiljenom šoping centru.

Promo

 

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading