Kompanija NIS

NIS poželeo dobrodošlicu novim nadama: Dodela paketa za prvorođene bebe u 2023. godini

Autor:

17.01.2023 10:40

Foto: Promo NIS

Foto: Promo NIS

Novogodišnja akcija kompanije NIS koja je darovala 225 prvorođenih devojčica i dečaka u 2023. godini



Vranje, Šabac, Zaječar, Leskovac, Kruševac, Bor, Ćuprija, Paraćin, Knjaževac, Sremska Mitrovica, Užice, Pirot, Loznica, Vršac i Valjevo. Gradovi različite veličine i na različitim stranama naše zemlje. A opet, nešto im je zajedničko u prvim danima 2023. godine. To je sjajna novogodišnja akcija kompanije NIS koja je darovala 225 prvorođenih devojčica i dečaka – po 15 u svakom od navedenih gradova i opština. Na ovaj način mame i bebe su dobile vredne proizvode domaćih kompanija, neophodne za bebine prve dane po dolasku kući iz porodilišta.

Ova akcija sprovedena je u okviru nacionalne kampanje kompanije NIS pod nazivom „Da se nove nade rode“. Pod ovim sloganom NIS je u prošloj godini podržao ukupno 40 zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština naše zemlje. Sve sa jednim ciljem – da se doprinese povećanju nataliteta u Srbiji.

Promo NIS

 

Putem programa Zajednici zajedno kompanija NIS izdvojila je 118,5 miliona dinara za opremanje ustanova koje se bave reproduktivnim zdravljem na svim nivoima zdravstvene zaštite, kao i za sufinansiranje troškova parovima u procesu vantelesne oplodnje. U cilju nacionalne pokrivenosti,  kompanija je pomogla i osam porodilišta u manje razvijenim gradovima i opštinama na jugu i istoku naše zemlje, kako bi svim mamama i bebama obezbedila jednake uslove za jedan od najvažnijih trenutaka u životima svih nas. 

Promo NIS

 

Kao kompanija kojoj je društveno odgovorno poslovanje prioritet, NIS će i u narednoj godini nastaviti da pruža podršku zajednici u kojoj posluje, u nadi da će nam se i u narednim godinama roditi što više novih nada!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading