s. oliver

s.Oliver Press day Belgrade

Autor:

09.12.2022 17:25

Foto:

Foto:

Juče je na Kalemegdanskoj terasi održan s.Oliver press day BelgradeNa događaju su predstavljeni kaputi, jakne i prsluci, a novinarima i influenserima se ispred kompanije s.Oliver obratila direktorka marketinga za Srbiju, Jelena Radunović sledećim rečima:

Promo

 

„U ime s.Oliver kompanije, zadovoljstvo mi je da vam predstavim s.Oliver kolekciju za zimu 2022.

Promo

 

Predstavljamo vam kolekciju jakni prsluka i kaputa. Raznovrsni modeli i krojevi i velika paleta boja su tu da zimsko sivilo pretvore u pravu zimsku čaroliju. Osim omiljenog modela, kroja i boje ono što je zaista važno jesu materijali od kojih je proizvod napravljen. Ponosno mogu da kažem da s.Oliver koristi najfinije materijale, da se iste kolekcije prave za sva tržišta, te da je kvalitet isti svuda i ono na šta smo posebno ponosni je da  imamo modele koji su napravljeni od potpuno recikliranih materijala. Kada kažem potpuno reciklirane jakne mislim i na sam spoljni materijal jakne, i na punjenje, na reciklirano perje i paperje koje je korišćeno, pa čak i na krznene jakne. Na taj način smanjujemo otpad i pomažemo u proširenju toka reciklaže i doprinosimo održivom razvoju.

Promo

 

Promo

 

Uz jakne, čiji opseg boja je takav da ima za svakog po nešto,  predsavljamo vam i prsluke koji su ove zime neizostavni deo svakog outfit-a. Kako oni dugački, tako i oni kraći prsluci su ove godine potpuni hit. Različite boje i dezeni pojačavaju naš personality i dozvoljavaju nam da istaknemo svoju ličnost još više. Oni su lagani i topli i to je ono što nas čini da se osećamo jako prijatno u njima.

Promo

 

Promo

 

Pored jakni i prsluka, možete videti i našu kolekciju kaputa. Od klasičnog kroja koji je bezvremenski do onih trendi, kolekcija kaputa izrađena je od najfinijih materijala čija mekoća privlači pažnju na prvi dodir. Fokus kolekcije je na zemljanim bojama.

Promo

 

Osim jakni i kaputa, predstavljamo vam i našu obuću; udobnu, modernu i toplu. Baš onakvu kakva nam je potrebna za zimske dane. Aksesoari su naravno neizostavni kako bismo bili u trendu. Vunene trake, kape, šalovi i rukavice u raznim bojama su tu da osveže naš outfil, ali i naravno da nas zagreju.“

Promo

 

s.Oliver je nemačka kompanija koja je osnovana 1968. godine u Rotendorfu. S.Oliver broji preko 5100 zaposlenih i ima 7850 prodajnih mesta u svetu. S.Oliver je stigao Srbiju pre godinu dana i sada ima pet s.Oliver, dve s.Oliver junior i jednu s.Oliver outlet radnju u Beogradu, Novom Sadu i Subotici. Visoko kvalitetna odeća, obuća i aksesoari za muškarce, žene i decu su oličenje s.Oliver brenda.

Promo

 

Promo

 

Promo

 

Radnje s.Olivera možete pronaći u SC Ušće, Delta City, Beo Center, BIG NS; Stop Shop Subotica, Ava shopping park.

Promo

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading