Promo

Dino Merlin nakon dve rasprodane Arene u Osijeku: Nikad se neću umoriti od ovakve ljubavi i poštovanja

Autor:

24.10.2022 11:15

Foto:

Foto:

Muzička turneja i koncerti Dino Merlina na kojima deli magiju




Oktobar će ostati upamćen kao mesec kada su se celom Hrvatskom orili bezvremenski hitovi Dina Merlina. Rasprodatu dvoransku turneju sarajevski kantautor počeo je prije petnaest dana dvostrukim koncertom u Rijeci, prošli vikend razgalio je Dalmatince u ispunjenoj dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a ovaj vikend očarao je Slavonce i obožavatelje iz susednih zemalja koji su dve večeri zaredom do poslednjeg mesta ispunili dvoranu Gradski vrt u Osijeku i više od dva sata u glas sa svojim muzičkim idolom pevali pomno odabrane evergreen pesme iz njegove uspešne karijere koja traje gotovo 40 godina.

Promo

 

 

- Kao što bi rekla moja pesma, kako da kažem koliko mi ovo sve znači. Nemam reči kojima bih obuhvatio sve ono što osećam. Zahvalan sam i privilegovan zbog ovakve divne povezanosti s publikom u svakome gradu, pa i ova poslednja dva dana u Osijeku, gde su se sve ove duše stopile s mojim pesmama u zajedničkoj želji da delimo i širimo ljubav i poštovanje. I eto, uspelo nam je opet! I to je nešto što svakog umetnika gura napred, daje snagu i elan, i od čega se nikad ne možeš umoriti - volim svirati, pevati, i stvarati, još uvek me drži dečačka radoznalost. Nema ništa lepše od noći poput ovih, kazao je hitmejker nakon rasprodatog dvostrukog koncerta u srcu Slavonije.

 

Promo

 

 

Nakon osječkog trijumfa, rekorder koji iz meseca u mesec puni svaku dvoranu i arenu u kojoj gostuje, odlazi na sever Europe, gde obilazi Švedsku, sredinom novembra priprema i prvi veliki koncert u Italiji, a onda se ponovno vraća u Hrvatsku, gdje ga u rasprodatoj Areni Varaždin obožavatelji čekaju  3. decembra. Samo nedelju dana posle, u subotu 10. decembra, priprema i veliki koncert u bečkom Wiener Stadthalle, najvećoj dvorani u Austriji. A uspešnu godinu, koja ga je nakon duge pauze uzrokovane pandemijom, vratila u najdraži i najbliži kontakt s publikom zatvoriće još jednim koncertnim spektaklom u Hrvatskoj - u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gde priprema nezaboravan ulazak u novu 2023. godinu.

Promo

 

 

Ni tada za Dino Merlina ne počinje predah, nego još jedan novi početak koji ga posebno raduje - nastavak turneje jer ga nestrpljiva publika gladna njegovog muzičko-scenskog spektakla željno iščekuje. U tom planu su i veliki koncerti u Zagrebu i Splitu, a sudeći prema interesu za ovih dosadašnjih sedam koncerata u prvom delu hrvatske turneje, koji su svi redom rasprodati u rekordnom roku,  svi ljubitelji dobre muzike i pozitivne vibracije žele iskusiti jedinstveni koncertni doživljaj s ovim muzičkim čarobnjakom u glavnoj ulozi.

Promo

 

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading