Avon

Kompletna anti ejdžing nega osetljive kože lica

Autor:

06.10.2022 14:15

Foto:

Foto:

Kompanija Avon predstavlja Anew Sensitive+ kolekcijuPosvećena stvaranju proizvoda koji odgovaraju potrebama žena širom sveta, kompanija Avon obogatila je svoju čuvenu Anew liniju. Novu Anew Sensitive+ kolekciju čine tri nova proizvoda koja pružaju kompletnu negu – bore se protiv znakova starenja i pažljivo neguju osetljivu kožu. U okviru istraživanja Anew Sensitive+ kolekcije koje je kompanija Avon radila zajedno sa osobama koje imaju osetljivu kožu, nakon 21 dana testiranja utvrđeno je da proizvodi imaju umirujuće dejstvo i smanjuju crvenilo za samo 72 sata*, dok nagrađivani patentirani sastojak ProtinolTM podstiče proizvodnju dva tipa kolagena za jedriju i zategnutiju kožu. Istovremeno, pomažu da se umanji vidljivost sitnih linija i bora, i sprečavaju isušivanje, obnavljajući zaštitnu barijeru kože**.

Anew Sensitive+ kolekciju koja pruža tri koraka nege čine Anew Sensitive+ kremasto sredstvo za čišćenje lica koje uklanja nečistoće, masnoću i šminku sa kože, Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za predeo oko očiju koja umanjuje osećaj suvoće i crvenila, i obogaćena je ekskluzivnim ProtinolomTM kao i Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice koja se bori protiv znakova starenja i vraća osećaj zategnutosti i elastičnosti.

Promo

 

„Savremeni život zaista utiče na našu kožu i čini da sve više ljudi primećuje kratkoročnu ili dugoročnu osetljivost. Veoma je izazovno pronaći adekvatne proizvode za takve osetljive tipove kože, naročito kada je koži potrebna i anti-aging nega. Stoga sam zadivljena novom Anew Sensitive+ kolekcijom koja ostavlja kožu blistavom, svežom i umirenom, a čini je i mekanom i glatkom, ujednačava ten i umanjuje vidljivost sitnih bora.“ - izjavila je dr Tamara Maravić, stručno pojačanje kompanije Avon za Anew kolekciju.

Anti-aging ili nega osetljive kože? Više ne morate da birate! 8 od 10 žena je potvrdilo da sada možete imati i jedan i drugi efekat.****

Svi proizvodi iz kolekcije su dermatološki, alergološki i klinički ispitani, nemaju miris, testirani su na različitim tipovima i tonovima kože i odgovaraju osetljivoj koži.Nova Anew Sensitive+ kolekcija dostupna je u Avon brošuri od 1. oktobra, kao i na sajtu www.avon.rs. Možete je poručiti onlajn i stiže direktno na vašu adresu!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading