Nova drugarica – okupila preko 200 mlišana

Autor:

09.09.2022 12:45

Foto:

Foto:

Premijera crtanog serijala poslala snažnu poruku o drugarstvuPreko dvesta dece i brojne poznate ličnosti okupila je sinoć premijera prve epizode crtanog serijala VODAVODA Vodica MORSKA AVANTURICA, u Beogradu u bioskopu Cineplex.

Promo

 

Ovom premijerom je najavljen serijal od 10 epizoda animiranog crtanog filma u kom naši junaci Sirena Milena, Koni Morski Poni, Kroko Loko, Bred Kit, Vasa od Talasa i Lelujava Lela igraju glavne uloge, a čije će prikazivanje početi 10. septembra na youtube kanalu - Vodica Morska Avanturica.

Promo

 

Serijal ima snažnu komponentu društvene odgovornosti i to u odnosu na osetljivu grupu – decu, jer obrađujući teme kao što su drugarstvo, zajedništvo, pomoć u nevolji, podrška slabijem, želimo da u ranom dečijem uzrastu utičemo na širenje i usvajanje iskonskih vrednosti na kojima jedno društvo koje teži da bude humano i socijalno odgovorno, treba brižljivo da radi.

Promo

 

“Mi svoj doprinos dajemo na svoj način - preko junaka koje su deca zavolela i dala nam neverovatan potencijal da razvijamo ideje na dobro čitave zajednice, a posebno ovog danas osetljivog dela populacije. Na deci svet ostaje, a na nama je da im damo podršku”, izjavio je Vojin Đorđević, osnivač VODAVODE.

Promo

 

Govoreći nežnim dečijim jezikom, premijerna epizoda NOVA DRUGARICA obrađuje temu drugarstva i prenosi lepu poruku o ljudskom razumevanju i međusobnom prihvatanju. Usmerena protiv predrasuda, ova priča naše mališane uči ljudskim vrednostima, na način koji je prilagođen ranom dečijem uzrastu.

Promo

 

U premijeri su sa svojim podmlatkom uživale poznate mame, tate i bake: Neda Ukraden sa unucima, Vesna Đogani sa ćerkom, Marina Kotevski, Sanja Kužet, prijatelji kuće Vesna Savić iz Unicefa i marketinški mag Miša Lukić i brojni drugi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading