Lako je učiniti leto savršenim: Kako do najboljeg mobilnog interneta

Autor:

03.08.2022 11:55

Foto:

Foto:

Sve ono što čini leto savršenim često nam je nadohvat ruke uz NEOgraničen net uz sve NEO postpaid tarife



 

Sve ono što čini leto savršenim često nam je nadohvat ruke – druženje sa dragim ljudima, putovanja na omiljena mesta, dok nas u svim avanturama prati NEOgraničen net uz sve NEO postpaid tarife. Koju god NEO postpaid tarifu da odaberete, uživajte u neograničenom netu narednih 12 ili 6 meseci, a neograničeni minuti i poruke već su tu. Mobilni internet čini da nam sve letnje aktivnosti budu lakše i lepše, a za potpuno uživanje najvažnije su tri stvari: brzina download-a, jer od nje zavisi koliko ćemo brzo nešto videti i pročitati, zatim dostupnost 4G mreže, jer to znači da nećemo imati problem da pristupimo mreži i sadržajima koji nas zanimaju, i video iskustvo, jer video sve češće gledamo i delimo sa prijateljima.

Nedavno je Opensignal*, nezavisno istraživanje kompanije iz Londona, pokazalo da korisnici u Srbiji imaju najbolje iskustvo sa A1 Srbija kada je reč o mobilnom internetu, tako da nije iznenađenje što najveći broj korisnika svoj broj prenosi u A1 mrežu već godinu i po dana zaredom. Prenos broja je jednostavan, brz i besplatan, a ceo proces se završava na jednom mestu - kod A1 Srbija, u šopu ili online.  
________________________________________________________________________

*Opensignal Awards – Serbia: Mobile Network Experience Report February 2022 je izveštaj zasnovan na nezavisnim analizama mobilnih merenja beleženih u periodu od 1. oktobra do 29. decembra 2021 – © 2022 Opensignal Limited.

________________________________________________________________________

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading