Zadnji oproštaj

Potresne reči Nikoline Pišek: "Neki susreti se nikad ne dočekaju"

Autor:

11.05.2022 13:21

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Nikolina Pišek napisala je oproštajno pismo svome suprugu Vidoju Ristoviću koji je preminuo pre tri danaNikolina Pišek napisala je oproštajno pismo svome suprugu Vidoju Ristoviću koji je preminuo izneneda pre tri dana u 44. godini. 

Vidoje je preminuo na stolu za masažu, a obdukcija je pokazala da je imao infarkt, rekao je njegov otac Miša Grof, iako će se konačni toksikološki rezultati i analize znati tek za mesec dana. Nikolina nije bila u trenutku smrti s njim, već se nalazila u Zagrebu, a sada je slomljena od bola na svom instagramu podelila oproštajno pismo: 

Pročitajte i: Sin najbogatijeg antikvara - Detalji smrti i biografija Vidoja Ristovića

 

 

- Ovakvog te se želimo sjećati. Nasmijanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama...samo da je ovakvih trenutaka bilo više…Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živjet ćeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledat ćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…- napisala je Nikolina  i dodala zajedničke fotografije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading