Sve se saznalo

Španska serija: Komšije, ljubavnici, razvod i pretnje

Autor:

22.04.2022 16:30

Foto:

Foto:

Mediji su preneli da je voditeljka Salagalice Marija Veljković prevarila svog supruga



Voditeljka Salagalice Marija Veljković razvela se od supruga arhitekte Milana Milankovića jer ga je prevarila sa kaskaderom Urošem Ćertićem, prenosi Svet.

Izvor blizak paru izjavio je kako je njen brak već bio u krizi kad su ona i Uroš započeli romansu, a uz to su i komšije na Dorćolu gde žive na 200 metara jedno od drugog. Tako su se i upoznali.

 - Ona je vodila decu u vrtić, školu, ponekad bi pršetala psa i prolazila pored Uroševe zgrade, a svakako su se sretali na nekim snimanjima. sve je krenulo od "zdravo, zdravo" da bi vremenom tim razgovori postajali duži i sadržajniji, da bi onda kako to obično biva, hemija prerasla u nešto više. Ako ćemo iskreno dok je trajalo i nije bila neka velika tana da Marija ide kod Uroša. U kraju se manje više svi poznaju, pa je postalo zanimljivo zašto ona ulazi u tu zgradu. Viđali su se tako oko pola godine, priča se da je na kraju i muž počeo da sumnja, da ju je čak i pratio u nekoliko navrata jer je bila nepažljiva, recimo sređivala se više nego inače kad id da nešto završi. Njen brak je neko vreme i pre tog skandala bio formalan, tako da je neverstvo samo konačno presudilo da donesu papire za razvod - priča izvor.

Pročitajte i: Marija Veljković je anksioznost pobedila uz pomoć psihologa, a beg od stresa pronalazi u okrilju porodice

Luka Šarac

 

Uroš Ćertić, kaskader u Holivudu, glavni je krivac raspada braka poznate voditeljke, on je za pomeniti zabloid izjavio:

Pročitajte i: Marija Veljković nakon razvoda izgubila neke prijatelje, ali shvatila bitnu činjenicu!

 

 

- Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga je*em ne mislim na se*s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja - izjavio je Uroš vidno besan.

Videćemo kakav će epilog imati ova, možemo slobodno reći, sapunica i hoće li ljubav na kraju pobediti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading