Marija Šerifović: Želim decu i muža

Autor:

08.04.2022 17:30

Foto:

Foto:

Marija Šerifović iskreno je govorila o životu i željama



Pevačica Marija Šerifović, eksluzivno za Gloriju pre nešto više od deceniju govorila je svojim navikama, roditeljima, ljubavi i planovima. Donosimo vam deo tog intervjua.

Pročitajte i: Nesta para, nesta prijatelja - Marija Šerifović razočarana

Ataimages

 

Kome onda tako strastveno pevate ljubavne pesme?

- Ponekad, naravno, pevam voljenoj osobi i mislim da publika to može da oseti. Ali, kada je ispred mene mnogo obožavalaca, to me podstakne da budem jos strastvenija.

U mnogim anketama proglašavani ste gej ikonom, a vi gotovo nista ne govorite o svom ljubavnom životu?

- O mojim Ijubavnim sklonostima pisalo se svašta, više se i ne obazirem na to. Imam normalan život bez mračnih tajni. Svoje partnere ne eksponiram medijski, jer ne žele da pored mene postanu javne ličnosti.

Govorite o ljubavi, pevate Molitvu, kakav je vas odnos prema Bogu, koliko se zaista religiozni?

- O tome ne volim da pričam. Vernik sam, ali to je nešto samo moje. Nikada to ne bih koristila u komercijalne svrhe. Kao što sam vam rekla, moje pesme su inspirisane ljubavlju, jer bez nje nema ničega.

Na jednoj od vasih novih tetovaža pise No Regrets, zar se nikada ni zbog cega ne kajete?

- Dosada nisam. Ipak, priznajem, u trenutku kad sam tetovažu videla na ruci, zapitala sam se da li će me jednog dana život demantovati. Onda sam za-ključila da baš ovaj tatoo mora uvek da me podseća kako ni zbog čega ne treba da žalim.

Od obožavalaca je dobila psa na poklon

Od obožavaoca ste pre mesec dana dobili psa na pokion. Da li je to za vas bio ok, volite li pse, ili biste radije imali mačku?

- Uvek sam želela engleskog buldoga i bila sam srećna kad sam ga dobila. A volim životinje, i pse i mačke.

 

Jeste li otkrili ko je bio toliko domišljat?

Nisam saznala ko ga je poslao. Neobično je što je ta osoba tačno znala šta želim, mora da je to neko veoma strpljiv, jer još nije otkrio svoj identitet.

Zasto se kuče zove Robi?

- Ime je dobio po mom omiljenom pevaču i velikoj inspiraciji Robiju Vilijamsu. Verujem da bi se on obradovao kad bi to saznao, jer je malo luckast.

Iskrena je bila da želi decu i muža

Kažu da se ne odvajate od svog novog prijatelja?

- Ponašam se kao da je to moje dete i dopada mi se uloga majke. Nadam se da cu uskoro imati muža i decu, pa mi odgovara da uvežbavam buđenje usred noći kad Robiju nešto zatreba, ili da bih čistila za njim. Ima svoju fotelju u mojoj sobi, pa spava pored mene. Kad nisam kod kuće, čuva ga moja mama ili neko od prijatelja. Engleski buldozi su veoma umiljati, čini mi se da traže više nežnosti nego psi drugih rasa. Ne verujem da bih drugog kućnog Ijubimca mogla više da volim. Navikla sam da živim sa psima, u Kragujevcu i sad imam mešanca, boksera i zlatnog retrivera.

Na kakve još neobične ideje su dolazili vasi obožavaoci da bi vam se približili?

- Obično skandiraju Marija, mi te volimo, poklanjaju cveće i traže autograme. Ako se to moze nazvati približavanjem, bog jednog od njih sam povredila vrat. Oko mene se stvorila gužva i neko me je snazno povukao za rame. Osetila sam kako je nešto krenulo, a posle toga sam se oporavljala nekoliko dana. Srećom, nije bilo ništa ozbiljno.

Boško Karanović

 

Najbolji koncert na kom je bila je koncert Vitni Hjuston

Da li vam je teško palo kada su vam se roditelji razveli?

- Mislim da je to najpametnija odluka koju su doneli. Baš od tada imaju sjajan odnos. Rastanak je bolje rešenje od na silu održavanog braka samo zbog mene.

Na različite nacine su se trudili da vam nadomeste svoje odsustvo, čime su vas najviše obradovali?

- Za osamnaesti rodendan su mi poklonili kartu za nastup Vitni Hjuston u Beču. To je bio najlepsi dan u mom životu i najbolji koncert na kom sam bila. Pošto imam tek dvadeset tri godine, nadam se da ce biti još takvih doživljaja. Postoje samo još dve pevačice koje bih volela da čujem uživo: Bijonse i Selin Dion.

Da li vam je ta porodična muzičko-kafanska atmosfera odredila put? Ili vam je to smetalo dok ste bili dete?

- Život im je zaista bio uzbudljiv. Pre bih to nazvala hotelskim, a ne kafanskim životom, jer su u njihovo vreme bile aktuelne svirke u hotelima. Poremeno su me vodili na turneje po zemlji i inostranstvu, i uživala sam u tome. Zahtevala sam da svu- da idem sa nijima. Secam se jedne fotografije na ko- joj stojim na bini sa harmonikom u rukama. Mislim da nisam imala više od tri godine.

Vi danas volite dobar provod i umete da proslavite svoj uspeh uz prolivanje šampanjca i mnogo razbijenog stakla. Da li ste uvek bili najveseliji u društvu?

- Stvarno sam veseljak, i uvek u centru paznje. Ali nisam uvek bila takva. Kao klinka sam bila mirna i povučena, dok sad volim da razbijam caše i tanjire. U stanju sam da igram i pevam uz sve vrste muzike Prilagođavam se svakom drustvu, ne pravim pitanje nija odluka koju su doneli. da li se ide na haus zurku, ili kafanu gde se duska po stolovima. .

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading