Suze verenika Marije Mikić zbog druge žene: Nije lepo stvarno!

Autor:

30.03.2022 15:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Verenik Marije Mikić rasplakao se, njegove suze dirnule svePopularna pevačica Marija Mikić, koja uživa u blagoslovenom stanju, sinoć je odlučila sebi da da oduška, te je u društvu svog supruga Jovana Pantića posetila koncert Marije Šerifović, a situacija koja se u toku istog dogodila, a koju je pomenuta pevačica podelila sa javnošću iznenadila je mnoge.

Pročitajte Spektakularno: Marija MIkić i njen verenik otkrili pol bebe, obožavaoci oduševljeni

Naime, Marija i Jovan bili su u prvim redovima, a u jednom trenutku, Šerifovićeva je zapevala dobro poznatu numeru 'All the man that i need', koju u originalu izvodi čuvena Vitni Hjuston. Verenik Marije Mikić izuzetno emotivno doživeo je ovu izvedbu, te je u jednom trenutku pustio i suzu.

Čitavu situaciju, Marija Mikić krišom je zabeležila, te je ubrzo i objavila na svom Instagram profilu, uz interesantan opis:

- Našla sam mu mane! Ne zna engleski i plače zbog druge žene. Marija, nije lepo stvarno - našalila se Mikićeva.

- Zašto mi muž plače zbog tebe - dodala je Marija.

Pročitajte Cucla otkrila tajnu: Marija Mikić trudna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pantic (@jokarica89)

Podsećanja radi, Marija Mikić trenutno je u šestom mesecu trudnoće, a oduševljeni par svako malo objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a ako je suditi po istima, njih dvoje odlično se slažu, te ne skidaju osmehe sa lica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading