Cucla otkrila sve: Kako je Milena Rašić oduševila supruga

Autor:

29.03.2022 19:00

Foto:

Foto:

Kad je saznala da je u drugom stanju, odbojkašica Milena Rašić, dugogodišnji kapiten srpske reprezentacije, na originalan način je htela da saopšti suprugu, rukometašu Petru Paniću, da će postati roditelji devojčice Helene



Odbojkašica Milena Rašić (31) u četvrtom je mesecu trudnoće i trebalo bi u septembru da na svet donese devojčicu kojoj je sa suprugom, rukometašem Petrom Panićem (24), odabrala ime Helena. Sa jasno iskazanom namerom da se posveti porodičnom životu, Milena se prošlog leta oprostila od reprezentacije Srbije koju je predvodila do brojnih zlatnih medalja.

- Imali smo veliku sreću što sam ostala u drugom stanju i što ćemo već ove godine dobiti dete - sa neskrivenim oduševljenjem govori Milena. - Porodica se šali sa nama, traže da i njima isplaniramo živote jer je kod nas sve išlo po planu: veridba, venčanje, beba. Petar je bio na treningu kad sam saznala da sam u trudna, bila sam toliko uzbuđena i nestrpljiva da sam se tresla dok sam ga čekala. Imala sam utisak da nikad nije bio duže na treningu nego te večeri. Došla sam na ideju da u apoteci kupim cuclu i okačim je našem psu oko vrata, jer on kad ga vidi, skače i najsrećniji je na svetu.

Po povratku kući s treninga, Petar je odmah zapazio cuclu.

- Kad sam na Barnijevoj ogrlici video zakačenu cuclu, usledio je blagi šok, međutim, ubrzo sam krenuo da skačem od sreće po kući, zajedno sa psom kome ništa nije bilo jasno, ali me je u stopu pratio. Bilo je i suza radosnica. Čim smo saznali pol deteta, počeli smo da pričamo o imenima i dopala su nam se samo dva - Dunja i Helena. Pobedila je Helena zbog “Sparte”, filma koji obožavam, kao i svega drugog vezanog za Spartance - kaže Petar.

Pročitajte Srpska sportska heroina objavila divnu vest: Milena Rašić u drugom stanju

Jovanka Bojkovic

 

SVI ZAJEDNO

Posle finala Evropskog prvenstva u septembru prošle godine, Milena je obavestila javnost da se povlači iz nacionalnog tima Srbije nakon trinaestogodišnjeg staža.

- Po završetku prvenstva sve me je bolelo. Imala sam utisak da osećam bukvalno svaku kost. Verovatno zbog toga što sam se tokom karijere navikla i naučila da sve držim pod kontrolom i trpim, kad sam se opustila i adrenalin pao, nedeljama sam osećala bolove. Ne nedostaje mi odbojka, ali aktivno pratim sva sportska dešavanja. Pre nego što sam zatrudnela, išla sam s porodicom na sve Petrove utakmice, posebno na domaćem terenu. Planiram da se u nekom trenutku vratim odbojci, da igram za svoju dušu, bez preteranog pritiska. Petru je ugovor prioritet, do kraja sezone ostaće u “Rudaru” iz Kostolca, a posle ćemo videti. Možda budemo imali sreće da odemo u neku državu gde je i odbojka dobra. Kad se porodim, prve mesece provešću ovde s porodicom, a čim beba malo ojača i bude sposobna za putovanje, pridružićemo mu se - zaključuje Milena.

Komentari. (0)

Loading