Nakon razvoda Kalina Kovačević doživela preobražaj: Baš me briga šta će reći okolina

Autor:

29.03.2022 12:30

Foto:

Foto:

Posle završetka veze s partnerom s kojim je dobila ćerku Aniku, glumica Kalina Kovačević vratila se u velikom stilu na pozorišnu scenu ulogom u predstavi ‘Godine vrana’, uverena da će ponovo biti emotivno ispunjenaUprkos tome što iza sebe ima jedan bračni i jedan vanbračni neuspeh, glumica Kalina Kovačević (38) gleda s mnogo optimizma u budućnost i ne odustaje od ljubavi. Posvećena je ćerkama Mioni (11) i Aniki (3), porodici i prijateljima, a nedavna briljantno odigrana glavna uloga učiteljice Julije Kavran u predstavi “Godine vrana” podsetila nas je koliko je nedostajala pozorišnom i filmskom životu Srbije dok je bila na trudničkom i porodiljskom odsustvu i zbog bivšeg partnera živela na relaciji Beograd - Švajcarska.

Pročitajte i Uprkos rastanku i dalje veruje u ljubav - Kalina Kovačević ne odustaje

Foto: Jovanka Bojković

 

- S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od ljubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam. Mnoge žene su ubeđene da će dolaskom partnera uspeti da reše sve životne probleme, ili se, ukoliko ga nemaju, smatraju usamljenim i tužnim. Ali to ne treba da bude tako. Jer ako imate kvalitetan i ispunjen život, prijatelje i posao koji volite, hobije koji vas čine srećnim, nije vam nužno potrebna i ljubav partnera. Najvažnije je da imate slobodu da budete samostalni u svakom smislu. To podrazumeva finansijsku nezavisnost, kao i slobodu govora, da niko nikog ne ograničava, jer nažalost živimo u takvom vremenu gde su mnoge slobode uskraćene, iako se predstavlja kao da nisu.

Pročitajte i "Morski susreti" - Kalina Kovačević u društvu poznatog glumca

Foto: Jovanka Bojković

 

Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koje je imala na oba porođaja, ne pravi velike planove. Klinička smrt koju je doživela po rođenju prve ćerke Mione i težak porođaj sa drugom, Anikom, doprineli su da nauči da ceni ono što ima i da se svakog dana zahvali na tome.

- Posle svega, težim da mi svaki dan bude ispunjen, da živim punim plućima. Da vreme koje mi je dato kvalitetno provodim i nekim svojim postupcima ugodim bližnjima. Doživela sam sazrevanje, preobražaj. Ranije sam bila nesigurna i u strahu šta će drugi pomisliti, a sad se uzdam u onu narodnu: “U se i u svoje kljuse.” Bavim se svojim mikrokosmosom i uopšte me nije briga šta će reći okolina. Sve dok sam sebi i svojoj deci zdrava i srećna, kao i one zajedno sa mnom, i dok nikome drugome ne činim ništa nažao, prezadovoljna sam onime što imam. Ceo tekst pročitajte u novoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading