Evo kako je puklo prijateljstvo Sare Jo i Nevene Božović

Autor:

27.03.2022 15:40

Foto:

Foto:

Pevačica Sara Jo objasnila je šta je bio razlog profesionalnog i prijateljskog razlaza sa Nevenom Božović



Pevačica Sara Jo došla je još 2013. godine u sukob sa koleginicom Nevenom Božović, a detalji nikada nisu razjašnjeni.

Naime, pre skoro deset godina, pisalo da se grupa "Moje tri" nakon što nas je predstavljala na Evroviziji razilazi. Sada, gotovo deceniju od tog događaja Sara Jovanović u emisiji "Kontrašou" konačno je otkrila istinu.

Pročitajte i Verena Sara Jo - Ko je misteriozni muškarac koji je zaprosio

Instagram

 

- Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni - otpočela je Sara svoju stranu priče.

- Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa "Instagrama". Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi "Instagram". Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu - rekla je Sara.i

Pročitajte i Svi su komentarisali njeno razočarenje, a ona se konačno oglasila - Sara Jo o Pesmi za Evroviziju i Konstrakti

ATA Images

 

 

O sukobu sa koleginicom Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne:

- Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju - zaključila je Sara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading