Dok se ne sretnemo ponovo: Ninu Badrić savladale emocije

Autor:

20.03.2022 19:00

Foto:

Foto:

Otac Nine Badrić preminuo je pre osam godina



Pre nešto manje od osam godina popularna hrvatska pop pevačica Nina Badrić susrela se sa velikim gubitkom. Rana koja je nastala tada i dan danas ostavlja vidljive posledice na pevačicu, zbog čega se s vremena na vreme Nina priseti preminulog oca.

Otac Nine Badrić - njemu duguje sve

Svake godine otprilike u ovog vreme, Nina se putem svog Instagram profila priseti svog oca, uz njegovu fotku te emotivan opis, koji, priznaćete, ukazuje na bol i tugu koju pevačica i dan danas nosi u srcu.

Pročitajte Ljubav za ljubav: Fotografija Nine Badrić sa mamom prizor koji topi srca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

- Najbolji čovek kog sam ikada upoznala bio je moj tata. Bio mi je najveća podrška u svemu bio je sama dobrota i čovek blagih reči i mekog srca. Jako puno mi nedostaje... Da ćutimo prošetamo parkom ili da mi bane ujutru u stan skuva kafu i čeka da se probudim.. Ova slika je iz jedne nedelje baš kao što je ova danas.. Uvek mi je ponos kad mi kaću da sam ista tata. Tata Neopisivo te voli tvoja 'vredna pčelica'... Dok se ne sretnemo jednom opet čuvam te u svemu - stoji ispod fotografije njenog oca za roštiljom koju je pevačica podelila na svom Instagram profilu.

S obzirom da pevačica daje sve od sebe kako bi svoju privatnost sačuvala u svoja četiri zida, malo informacija o smrti njenog oca dostupno je javnosti, no ovakve fotke i emotivni opisi jasno stavljaju svima do znanja da pevačica i te kako pati.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading