Ovo o njoj ne znate: Marina Ćosić otkrila tajnu strast za koju malo ljudi zna

Autor:

12.03.2022 16:00

Foto:

Foto:

Marina Ćosić otkrila tajnu strast za koju niko nije znao



Popularna glumica Marina Ćosić nedavno se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi majke. Od tada, sve u njenom životu palo je u drugi plan, te se lepa glumica potpuno posvetila roditeljstvu i svojoj ćerkici.

No, kako vreme prolazi, Marina polako počinje da se vraća starim navikama, te da ih kombinuje sa novonastalom situacijom. Sada je, putem svog Instagram profila, sa obožavaocima podelila veliku strast koju gaji prema modi i kupovini, a koju je potpuno potisnula u drugi plan zbog majčinstva.

Pročitajte Krvava i raščupana: Marina Ćosić fotkom zabrinula obožavaoce, da li je sve u redu?

- Verovatno ovo ne znate o meni - počela je svoje izlaganje glumica.

- Garderoba i uklapanje iste je moja velika strast. Često kupujem, često šijem i često poklanjam sve što ne nosim. Imam cipela kao da sam vlasnik nekog butika, a garderobe kao da imam 3 butika. Ali, retko zabeležim svoje kombinacije i otkad sam postala mama retko se sređujem kako volim što sam poslednjih mesec dana menjala čak i kad idem samo u šetnju - objašnjava Marina.

- Ako me vidite na ulici sa Sofijom u kolicima a ja presređena, da znate zašto - zaključila je lepa glumica.

Dakle, ukoliko primetite 'ful sređenu' mamu sa ćerkom u šetnji, znajte da je reč o Marini i njenoj velikoj strasti prema garderobi, te manjku vremena da istu ispolji na neki drugi način.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading