Veleobrt na PZE: Šta je Aca Lukas uradio Konstrakti u bekstejdžu

Autor:

10.03.2022 19:00

Foto: Instagram (Kosta Mushu / Filip Shobot)

Foto: Instagram (Kosta Mushu / Filip Shobot)

Pevač Aca Lukas učinio je nešto nesvakidšanje, nešto što niko nije očekivao od njegaDok cela Srbija i pola regiona još govore o Ani Đurić Konstrakti i pesmi “In corpore sano” s kojom je pobedila na Pesmi za Evroviziju, saznali smo šta se dešavalo iza kulisa finalne večeri nacionalnog izbora ovog takmičenja.

Pročitajte i Nema dilemu o Konstrakti - Reči Goce Tržan prevazilaze sve do sada

 

 

Tokom priprema za izvođenje kompozicija, oduševljen kvalitetom pesme “In corpore sano”, pevanjem Ane Đurić Konstrakte i čitavim konceptom, Aleksandar Vuksanović, Aca Lukas, koji je, takođe, ušao u finalni izbor za našeg predstavnika na Pesmi Evrovizije, telefonom je javio svom timu da unapred obezbeđene njegove glasove preusmere Konstrakti.

Većina učesnika je preko firmi za telefonski provajding kupila određen broj SMS poruka za sebe. Izutetak nije bio ni Aca Lukas. Ipak, dok je bio u bekstejdžu, pred više svedoka, Aca je telefonskim putem obavestio sagovornika (pretpostavlja se nekoga iz njegovog tima) da njegove glasove daju Konstrakti jer radi revolucionarnu stvar na muzičkoj sceni, i da bi bilo fantastično da nas reprezentuje u Torinu od 10. do 14. maja.

Pročitajte i Konstrakta osvanula na Zendajinom Instagramu, a povodom će Vas oduševiti

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading