Nema dilemu o Konstrakti: Reči Goce Tržan prevazilaze sve do sada

Autor:

10.03.2022 10:38

Foto:

Foto:

Pevačica Goca Tržan iznela je svoje mišljenje o pobednici Pesme za Evroviziju



Pevačica Goca Tržan preslušala je "In corpore sano", pesmu koja će nas predstaviti u Torinu na Evroviziji. U svom najnovijem vlogu Tržan je iznela svoje utiske o Konstrakti.

Pročitajte i Goca Tržan odustala od potomstva - Ne dozvoljava da je sažaljevaju

ATA Images

 

- Iskrena da budem, nisam preslušala nijednu pesmu, nisam gledala nijedno veče zato što sam bila loše, nisam fizički mogla da gledam, ali sam kasnije, naravno, pregledala po Jutjubu da vidim o čemu se radi. Poželela sam kolegama mnogo sreće, vizuelno je fantastično izgledalo, čestitke RTS-u. Moram da kažem da sam više nego zadovoljna, srećna i prijatno iznenađena. Manje-više glasovima žirija...ali iznenadili su me glasovi publike! I to mi je dalo nadu da ipak umetnost može biti komercijalna i prihvaćena, jedino što treba da bude vidljiva - rekla je Goca na samom početku svog vloga na Jutjubu.

Pročitajte i Konstrakta se ne zaustavlja - Šeron Stoun se ne botoksira

Instagram

 

- Ima mnogo ljudi koji žele da čuju ovako nešto, samo nismo bučni. Čestitke Konstrakti, pregotivna je, nastup joj je bio vrh! Uopšte nije potrebno da skačeš sa plafona i da sam ja bila na Beoviziji, takođe bih bila prezadovoljna tim njenim nastupom. Koncept je suština, to što je ona htela da kaže nastupom, tekstom... Ko razume razume, ko ne razume neka gleda neki krezavi program, baš me briga.

Pročitajte i Umetnica je svinja - Replika Nataše Bekvalac na Konstraktinu pesmu

ATA Images

 

- I nije gotivno samo meni i mojim drugarima, gotivno je klincima koje smo mi muzičari, a i vi novinari potcenili. Počeli da im nudimo ono što mi mislimo da žele da čuju. Klinci nisu glupi, svidelo im se nešto što nije smeće. I svidela im se umetnica koja mora biti zdrava! Jedna lepa, prirodno lepa, nevulgarna, obrazovana, majka dvoje dece, interesantna, žena sa konceptom nas predstavlja, izuzetno sam srećna i zadovoljna. Bravo za publiku koja je glasala tako kako je glasala! Umetnica mora biti zdrava - završila je Goca Tržan.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading