Veliki naklon za divu: Tanja Bošković zaveštala organe

Autor:

13.02.2022 15:15

Foto:

Foto:

Glumica Tanja Bošković podržala je peticiju o transplataciji organa "Donorstvo je herojstvo“ i objasnila zašto je potpisala donorsku karticu



Glumica Tanja Bošković podržala je peticiju o transplantaciji organa i podsetila na jednostavno delo koje svako može da učini, a koje nekome može spasiti život.

Pročitajte i Nastavila maminim stopama - Ćerka Tanje Bošković osvaja svet glume!

Ata Images

 

- Jako je plemenito kada shvatimo da onog časa kad krenemo na put ka Gospodu, tamo gde odlazimo organi nam neće više biti potrebni, a nekome mogu doneti život na ovoj zemlji - objasnila je Tanja Bošković na K1, te podsetila da činiti nešto za drugog predstavlja imperativ. 

Diva našeg glumišta osvrnula se na savremeno doba i degradaciju vrednosti.

- Ova civilizacija je ponudila "ja" kao početak, sredinu i kraj svega, a to nije dobro. Dozvoljene su laži, manipulacije, čak je to prihvatljivo ponašanje ljudi i pojedini smatraju da su mnogo pametni kada nekoga prevare. Zakazali smo kao roditelji, nismo našoj deci uspeli da prenesemo smisao našeg postojanja, a to je da ljubimo svoga bližnjega i učinimo ovaj svet boljim. Čovek sebi mora da postavi moralno pitanje: Šta mogu da učinim za drugog i kada ništa ne mogu za sebe - zaključila je Tanja Bošković.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading