Saznajemo

Nakon napisa o razvodu, oglasio se Joksimović i otkrio pravu istinu

Autor:

11.02.2022 18:00

Foto:

Foto:

Saša Joksimović brak sa suprugom Nevenom vrlo retko komentariše u javnosti



Glumac Saša Joksimović brak sa suprugom Nevenom trudi se da drži ispod radara domaće javnosti. Kada god bi govorio o svom privatnom životu za medije, glumac je birao reči, svestan da svaka izgovorena rečenica nosi posebnu težinu s obzirom na profesiju kojom se bavi.

Kako smo u domaćim meidjima sve češće imali priliku da čitamo o Sašinom navodnom razvodu, glumac je odlučio glasinama da stane na kraj, te je u razgovoru za Hello! svima jasno stavio do znanja da od razvoda nema ništa!

Pročitajte Saša Joksimović otvoreno o emocijama: Ja sam beznadežno zaljubljen u nju!

Luka Šarac

 
 

‒ Kakav crni razvod! Ja ne bih mogao da živim bez moje žene, kao ni ona bez mene. Uostalom, bilo bi glupo da se razvedemo posle dvadeset godina. Ako smo izdržali zajedno dve decenije, izdržaćemo još toliko. (smeh)

Saša Joksimović - brak funkcioniše uz toleranciju

Iako je na priče o razvodu stavljena tačka, u njihovom odnosu, prema Sašinim rečima bilo je svađa.

‒ Nikad, verujte mi na reč. Tačnije, posvađali smo se sto puta, što je i normalno, mada ja to i ne smatram svađom, već konstruktivom polemikom. Mnogo volim da diskutujem, a kako smo oboje bučni, mogu misliti kako to deluje sa strane. Da bi brak funkcionisao, osim ljubavi neophodna je tolerancija. Nas dvoje smo uvek jedno drugom izlazili u susret. Zajedno radimo na negovanju našeg odnosa, ali i na vaspitavanju sina Ilije, koji nas čini beskrajno ponosnim. On je jedan zdrav i srećan dečak, koji će u aprilu napuniti 13 godina.

Pročitajte Detalji boravka Saše Joksimovića u policijskoj stanici

Privatna Arhiva

 
 

S obzirom da je mnogo vremena prošlo od spornih napisa o razvodu, do Sašinog konačnog demanta, postavlja se pitanje zbog čega je glumac toliko čekao da se oglasi.

‒ Stari Saša bi to uradio, ovom sadašnjem ne pada na pamet da gubi vreme. Novi Saša je u fazonu “neka misli ko šta hoće”. Kada me neko otvoreno pita, kao vi sada, spreman sam iskreno da odgovorim. Kod mene je uvek sve transparentno – i kad je lepo, i kad je manje lepo. Ne obazirem se više ni na loše komentare. Što bi rekao Zlatan Ibrahimović: “Svi moji hejteri su moji fanovi”

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading