Ljubav i nasilje: Nataša Bekvalac nikad iskrenija

Autor:

05.02.2022 13:43

Foto:

Foto:

Pevačica Nataša Bekvalac može mirne savesti da kaže da je krcata iskustvom - bogatsvo profesionalnih i životnih uspona i padova učinili su je onim što je danas



Kako kaže Nataša Bekvalac, greške nisu greške, već joj je svaka teška životna situacija kasnije donela plodove. Pevačica nikada nije gubila veru u život, a takav stav joj je sigurno pomogao da opstane i iz svake borbe izađe jača.

Nataša je sada otvoreno govorila o svoja tri braka, ljubavi koja ju je dovela pred oltar i nasilju koje ju je u jednom momentu lišilo dostojanstva.

Pročitajte i Grudi u prvom planu - Nataša Bekvalac otkrila tajne

- Saradljiva sam osoba, znam da saslusam, priznam i prihvatim. Ljubav ili ono što ja vidim kao ljubav, mene to strašno obuzme i ja budem u transu. Ne mogu da shvatim kada sam donela svoje odluke, jer je to potpuno drugo stanje. U tom svom zanosu, sve tako započne brzo, a onda manje-više se i tako završi. Do mog otrežnjena ne treba da prođe dugo vremena, da bih uvidela kako stoje stvari. Ne bih se složila da sam tri puta pogrešila kada su brakovi u pitanju, ja bih istakla da sam svaki put pravo izabrala, jer iz prvog i trećeg braka dobila sam dve ćerke koje su moja žila kucavica. Moj drugi brak je za mene bio jedno lepo iskustvo, i nemam nijedno ružnu reč da kažem o Ljubi Jovanoviću i odnosu koji smo imali - rekla je pevačica, prenosi Blic.

Treći brak sa Lukom Lazukićem okončan je posle nasilja u porodici, a pevačica kaže da je to period u kom se osećala poniženom.

- Ja sam dostojanstvena žena i nikada u svojim padovima nisam bedna, jadna. Nekako mi se čini da kroz život koračam dostojanstveno. A ovde nemaš mogućnost da zadržiš svoje dostojanstvo, jer si mizerno ponižen i to u periodu kada treba da se osećaš kao princeza i budeš poštovana kao kraljica. To je jedini period kada žene imaju opravdanje da budu razmažene, jer su na svet donele dete - kaže Nataša i dodaje da je imala veliku podršku okoline tada kada je doživela i prijavila nasilje u porodici, ali da su joj je suđenje bilo jedno od najneprijatnijih iskustava u životu.

Pročitajte i Nije ni Dača, niti Vlada Vuksanović - Nataša Bekvalac priznala ko je muškarac njenog života

- Svi se trude da te ohrabre, ali bez obzira na to, u biti, ti se stalno pitaš zašto to. Možda sam ja doprinela tome, možda da nisam ovo, možda da nisam ono i onda počinješ da ličis na žene koje si ti opominjala ispred sebe i govorila im "ti nigde nisi pogrešila". Tada sam se dozvala pameti i krenula uz pomoć da radim na sebi i u tome uspela. Strašno velika snaga je bila potrebna za fokus na sudskim procesima, koji su bili jedni od mojih najneprijatnijih iskustava. Više nisam imala jednu ćerku, nego dve. To je bio dovoljno velik motiv da se vratim.

Nakon teških iskustava, Nataša se uvek vraćala svom životu s radošću i ljubavlju.

- Nikada nisam imala manjak vere u život i jako verujem u njega. To što tí žívot donese u datom trenutku bude bolno i, sem što te zaboli, pomišlis "ah, zašto ja?", a onda pomisliš da je to nešto što doprinosi velikoj nagradi - istakla je pevačica za Blic.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading