Kad zavlada tišina, razvod je najbolje rešenje: Suzana Mančić nikad iskrenije o krahu braka

Autor: Gloria.rs

03.02.2022 12:00

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Foto: Foto: Dalibor Danilović

Razvod Suzane Mančić jedna je od tema o kojoj domaća javnost ne zna mnogo, zbog čega je Suzana odlučila da otkrije određene detalje istog.Voditeljka Suzana Mančić dugi niz godina uživa u srećnom is kladnom braku sa Simeonom Ocomokosom. Pomenuti par svoju ljubav održavaju na relaciji Beograd - Atina, no pre nego što je svoje srce poklonila Simeonu, Suzana je imala još jedan brak i to sa nekadašnjim članom grupe sedmorica mladih, Nebojšom Kunićem.

Od oca svojih ćerki Suzana se rastala, a sada je po prvi put progovorila o detaljima odnosa, koji su doveli do kraha ljubavi.

Razvod Suzane Mančić, prema njenim rečima usledio je kada su odnosi između nje i Nebojše zahladneli.

- Muž i ja smo, jednostavno, prestali da razgovaramo - istakla je Suzana tokom gostovanja u emisiji "Jutro" na TV Prva i dola:

Pročitajte Tajna lista ljubavnika Suzane Mančić: Oduvek sam bila žena s tajnom

Luka Šarac

 

- Između nas je zavladala tišina i počela da se razvija distanca.

Razvod Suzane Mančić i Nebojše Kunića 1997. godine ipak nije bio kraj njihovog odnosa. Suzana ne krije da sa bivšim suprugom zbog svojih ćerki i danas ima dobar odnos.

- Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem - iskrena je bila ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading