Uspeli da je isprovociraju: Marija Šerifović odgovorila na žestoke prozivke, pale teške reči

Autor:

26.01.2022 21:00

Foto:

Foto:

Marija Šerifović odgovorila je korisnici društvene mreže Twiter, a prepiska nije bila ni malo prijatna.



Jedan od najkvalitetnijih vokala na domaćoj sceni Marija Šerifović našla se na meti bahatih korisnika društvene mreže Twitter, koji su, na osnovu njenog izgleda, vređali popularnu pevačicu.

Pročitajte Iznenadila porukom: Marija Šerifović se zahvalila samo jednoj osobi

Twitter screenshot

 

Naime, jedna od korisnica pomenute društvene mreže, Mariji je uputila krajnje neukusan komentar, nazvavši je 'svinjo debela'.

Kako je Marija poznata po svom britkom jeziku, te činjenici da ne trpi nepravdu i bezrazložne uvrede, istog trenutka odgovorila je na prozivku poručivši: 'Mrš bre u p**du materinu', oštro je odgovorila pevačica.

Dotična osoba odlučila je da nastavi s uvredama, te je ironičnim odgovorom nastavila prepisku: 'Izvini ako sam te uvredila, krmačo smrdljiva', poručila je korisnica Twittera, koja očigledno nije fan Marije Šerifović.

Pročitajte Marija Šerifović teško podnosi gubitak: Možda nas spoji predstava nova, ponovo

Miomir Milić

 

Marija nije više odgovarala na uvrede, svesna da takva prepsika ne vodi nigde. Svojevremeno, pevačica se u jednom od svojih klipova dotakla i sajber nasilja, koje je sve učestalije, te ima ozbiljnih posledica.

- To je jedna ozbiljna tema. Jasno je da o tome mislim sve najgore. Ovo vreme koje nas okružuje i sve mogućnosti koje mreže donose, svako ima pravo da napiše šta god želi. Ja sam se kao mlada nosila sa prilično gadnim stvarima što ne kažem da se ne dešava i danas. Međutim, taj ''sport'' je za psihološki ekstremno jake osobe - poručila je pevačica i dodala:

- Svako ko želi da se upusti u bilo šta što je javna slika, mora da bude spreman na to da apsolutno svako ima pravo da napiše sve gadosti ovog sveta i istovremeno da bilda svoje psihološko stanje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading