Končano prelomio

Napad na 21. gren slem titulu: Novak Đoković na putu za Australiju

Autor:

04.01.2022 11:45

Foto:

Foto:

Novak Đoković objavio je putem svog Instagram profila interesantnu poruku dobrodošlice novoj 2022. godini, te je konačno otklonio sve dileme oko svog učešća na Australijan open-u.



Najbolji svetski teniser Novak Đoković (34) svoje učešće na prvom grend slem turniru u godini Australian open-u doveo je u pitanje odlukom da informacije o svom zdravlju, te vakcinaciji zadrži za sebe. 

No, sudeći po nedavnoj Instagram objavi, Nole je prelomio, te se nakon zasluženog odmora zaputio u Australiju kako bi nastavio da niže uspehe.

Pročitajte i Brak Jelene i Novaka Đokovića u krizi? Jedna stvar presudna po njihov odnos

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Naime, Nole je uz fotografiju sa aerodroma sa spakovanim torbama dodao poruku dobrodošlice u opisu pomenute fotke, te je jednom rečenicom otklonio svaku sumnju oko svog nastupa u Australiji.

- Srećna svima Nova godina! Želim vam mnogo zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da negujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovoj divnoj planeti.

- Prijalo mi je da budem sa svojom porodicom i dragim ljudima, odmorio sam se od veoma duge i uspešne sezone 2021. Sada krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam da živim i dišem tenis narednih par nedelja takmičenja. Hvala svima na podršci! Idemooooo ‘22 - poručio je Novak, a nama ostaje samo da mu pružimo bezrezervnu podršku kao i do sada, te da iz petnih žila navijamo za njega i nadamo se novim uspesima i u novoj 2022. godini.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading