Jelena Karleuša napisala pismo Deda Mrazu, pa se obratila mama Divni

Autor: Gloria.rs

29.12.2021 18:10

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Novogodišnja želja Jelene Karleuše iznenadila je njene mnogobrojne pratioce i obožavaoce na društvenim mrežama.Polako ali sigurno približava nam se Nova godina, period za koji se vezuje darivanja poklona, te čuveni bradonja - Deda Mraz, koji dobroj deci širom sveta deli poklone u skladu s učinjenim u godini koja je za nama. No, ne pišu samo deca Deda Mrazu, već to čine i odrasle osobe, a među njima nalazi se i muzička zvezda Jelena Karleuša.

Pročitajte i Na sve spremna: Opuštanje na način Jelene Karleuše

Instagram screenshot

 

Ona je naime imala jako interesantnu želju, koju je sa svima podelila putem svog Instagram profila u okviru opcije story:

- Dragi Deda Mraze, bila sam mnogo dobra u prethodnoj godini... Moja novogodišnja želja je da svi svetski mediji objave kadrove sa mog koncerta ispred skupštine i da slika mog grada i moje zemlje bude prikazana u najlepšem svetlu! Da zadivimo čitavu planetu! Molim te Deda Mraze, ja znam da sam tvoja najomiljenija zvezda - stoji u poruci koju je Karleuša podelila, a koliko joj pomenuti nastup ispred skupštine grada znači govori i sledeći story koji je objavila, a u kojem se obratila pokojnoj mama Divni.

Pročitajte i Dekoracija od koje zastaje dah: Jelena Karleuša pokazala luksuzno dekorisanu jelku, pa poslala jaku poruku

Instagram screenshot

 

- Mama pevam ispred Skupštine za Novu godinu - napisala je Jelena uz fotku na kojoj uživa u maminom zagrljaju.

Nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl, no kada je Jelena u pitanju ništa manje od nje ni ne očekujemo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading