Emotivna ispovest

Bez tebe ne bih bila ista: Milica Milša oprostila se od drage osobe rečima koje teraju suze na oči

Autor:

26.12.2021 17:00

Foto:

Foto:

Milica Milša izgubila je još jednog prijatelja, osobu koja je njen život ulepšala i obogatila na poseban način.



Popularna glumica Milica Milša (53) u godini za nama ostala je bez mnogo osoba koje su joj značile, koje su bile deo njenog života dugi niz godina. Tuga koju i dalje oseća popularna glumica nemerljiva je, a poslednja u nizu posebnih osoba u njenom životu od kojih je morala da se oprosti jeste manekenka Tamara Bakić, koja je preminula u 87. godini života.

Pročitajte i Danas je svi obožavaju u ulozi Ade Kanački: Milica Milša je u mladosti bila boginja lepote

Povodom toga, na svom Instagram profilu oglasila se Milica, te se emotivnom porukom uz zajedničku fotografiju oprostila od svoje prijateljice, poručivši joj da će zauvek ostati u dušama svojih prijatelja.

- Tamarice moja, Taco draga, ulepšala si i obogatila moj život, unela si toliko sigurnosti i radosti, bez tebe ne bih bila ovo što jesam, na početku moje karijere stojiš ti! Kako sada bez tebe kad si ti stožer, kako? Sa tobom smo se samo smejali i uživali i ove slike su samo delić naših dogodovština i putovanja. Jedna jedina, posebna i nikad ponovljiva Tamara Bakić, legenda jugoslovenskog manekenstva, prijatelj i drug i majka i rod, ostaješ zauvek u naših dušama. Volim te Taco moja lepa! Tamara Bakić 1934 - 2021 - napisala je glumica u opisu fotke uz niz emotikona slomljenog srca.

Još jedan, bez sumnje veliki udarac za Milicu Milšu, koja je još jednom od svoje prijateljice, žene koja je zaslužna za karijeru koju iza sebe ima glumica, mora da se oprosti pre vremena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading