To je mega jadno

Dosta joj je svega: Đeđa žestoko kritikovala Andriju Miloševića

Autor:

18.12.2021 17:00

Foto:

Foto:

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uživaju u skladnom odnosu, no katkad popularni glumac svojim šalama podstakne kritike svoje lepše polovine.



Navikli smo od popularnog glumca Andrije Miloševića na interesantne pošalice što u njegovim ulogama, što na društvenim mrežama, gde svako malo sa svojim obožavaocima podeli interesantan video. No, čini se da je jedna vrsta snimaka koje Andrija deli sa fanovima posebno svima prirasla za srce.

Naime, reč je o video snimcima na kojoj iznenada, svoju izabranicu, s kojom isčekuje i prinovu Aleksandru Tomić zaustavi u svakodnevnim životnim aktivnostima, kako bi saslušala njegov vic, a čitavu situaciju dokumentiju, te kasnije objavi na svom instagram profilu.

Pročitajte i Upao joj u kupatilo: Andrija Milošević nastavio da iznenađuje trudnu Aleksandru Tomić

Do sada, popularna Đeđa je trpela, te se s vremena na vreme i osmehnula ovakvim Andrijinim postupcima, no nedavno, svom izabraniku uputila je žestoku kritiku, istakašvi da je činjenica da ima vic o sebi - mega jadna.

No, to nije smetalo njegovim obožavaocima, koji su se i ovog puta slatko nasmejali, a nema sumnje da s nestrpljenjem isčekuju sledeći video i novu Đeđinu reakciju na čudnovat humor njenog voljenog Andrije Miloševića.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Darko

19.12.2021 01:04

LEGENDA !!! KOGA CEMO ZA PREDSEDNIKA ANDRIJU ILI IVANA. ALEKSANDRA NEKA BUDE PREDSEDNICA VLADE. ZELIM IM SVE NAJBOLJE. SUPER SU.