Tajna lista ljubavnika Suzane Mančić: Oduvek sam bila žena s tajnom

Autor:

13.12.2021 19:30

Foto:

Foto:

Televizijska voditeljka i autorka Suzana Mančić za Gloriju otkriva da piše treću knjigu memoarske proze u kojoj će, kroz niz pikantnih pustolovina, ispričati priče o muškarcima s kojima je bila u emotivnim odnosima uprkos tome što su bili u brakovima i vezama



Posle dve autobiografske knjige, “Neukrotivo srce” i “Kao da sam sanjala”, TV voditeljka Suzana Mančić (65) otkriva Gloriji da piše i treću u kojoj će, uz niz pikantnih epizoda iz svog života, ispričati s kakvim muškarcima je imala afere i emotivne veze. Ipak, kako je reč o dami s merom, neće objaviti imena svojih ljubavnika.

- Bilo je to davno, vreme prolazi, ljudi odlaze. Neka ostanu u lepom sećanju i divnoj uspomeni. Oduvek sam bila žena s tajnom i neka tako i ostane. Moji prijatelji znaju o kome je reč i slatko se smeju na pomen tih dogodovština zajedno sa mnom. A bilo je raznih zgoda i sa ženama i devojkama tih muškaraca, da ne kažem svega i svačega. Žene i devojke su se borile za svoje muškarce i to potpuno mogu da razumem. Međutim, uvek sam znala kad treba da odstupim i nije bilo incidenata, jer sam ipak pristojno biće. Dozvoljavala sam sebi razne izlete, ali sam uvek znala kada je vreme da stanem.

Pročitajte i Tajna njene lepote: Suzana Mančić koristi zaleđeni krastavac

Jovanka Bojković

 

Za prve dve knjige kaže da ih je bilo veoma lako uraditi jer je samo izabrala najinteresantnije događaje iz svog bogatog života, a sada uči strukturu romana.

- Počela sam da pišem još pre pandemije, ali nisam završila knjigu za vreme izolacije i lokdauna, kako sam planirala. Nisam imala koncentraciju. Korona me je potpuno unazadila, tim pre što sam je pre godinu dana i preležala. Tek sad razmišljam da polako nastavim s pisanjem. Uostalom, ovo vreme nije dobro za izdavaštvo, nema sajmova i promocija kao što je bilo nekad. Nadam se da će sledeća, 2022, iznedriti moj roman. Meni je 22 inače srećan broj, tog datuma sam i rođena.

Rat polova

Danas su muško-ženski odnosi značajno drugačiji u odnosu na vreme kad se ona formirala.

- Mladi se često upoznaju na društevnim mrežama, a meni je to strano. U moje vreme momci su nas zvali na fiksni telefon da se dogovorimo za sastanak, pa bi se neretko javio tata i najstrožim glasom pitao: “Ko je to?”, što bi ih nekad i uplašilo. Sada je ravnoteža među polovima potpuno poremećena, mnogo je više žena nego muškaraca i one preuzimaju inicijativu. Jesam za to da priđeš ako ti se neko dopada, ali na lep način, da odrediš dokle treba ići. No, to je pitanje za moje kćerke jer se ja više ne družim sa tako mladim ljudima. Vidim da borba polova i težnja za dominacijom i dalje postoje, što je dobro. Muškarci žele da budu glavni, a žene smatraju da su zaslužile da one budu dominantne, i tu se lome koplja na poslu, u vezama i u prijateljstvima.

Gloria

 

Ostatak invervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

Komentari. (0)

Loading